CELEBRITIES

Η makeup artist, Mary Greenwell αποκαλύπτει τα μυστικά του μακιγιάζ της Diana και της Meghan Markle


The Jennettes

29 Οκτωβρίου 2019

Η makeup artist, Mary Greenwell αποκαλύπτει τα μυστικά του μακιγιάζ της Diana και της Meghan Markle

Η makeup artist και beauty icon, Mary Greenwell έχει συνεργαστεί με τις πιο γνωστές βασιλικές οικογένειες ενώ δείχνει να έχει ιδιαίτερη αγάπη στο απαλό και φυσικό μακιγιάζ. 

Η ταλαντούχα ειδικός, μιλώντας πρόσφατα για το beauty look της Πριγκίπισσας Diana, αποκάλυψε ότι υπήρχε ένα makeup look, το οποίο δεν είχε δοκιμάσει στη μητέρα του Πρίγκιπα William και Harry, και αυτό δεν ήταν άλλο από τις ψεύτικες βλεφαρίδες.

«Δεν ήθελα να δοκιμάσω κάτι τόσο τολμηρό επάνω της γιατί δεν ήθελα να την κάνω να αισθανθεί άσχημα από τη στιγμή που δεν της άρεσε», αναφέρει η Greenwell. Στην πραγματικότητα, η Diana δεν είχε ένα standar look. «Ήθελε πάντα να είναι γοητευτική αλλά δεν είχε προτίμηση σε ένα μόνο μακιγιάζ. Απέφευγε τα φανταχτερά και κραυγαλέα ρούχα αλλά ήταν πάντα πολύ στιλάτη. Κάθε φορά που την έβαφα, ήθελε μόνο μικρές πινελιές που θα αναδείκνυαν τη φυσική ομορφιά της».

Η διάσημη makeup artist δεν ξέχασε να σχολιάσει και το μακιγιάζ της Meghan Markle. Ένα από τα πιο διάσημα εξώφυλλα της αγαπημένης του Πρίγκιπα Harry ήταν εκείνο του 2017, στο Vanity Fair. 

Η Mary Greenwell είχε επιμεληθεί το μακιγιάζ της, ενώ όπως δηλώνει για τη Meghan, «είναι αξιαγάπητη και τη θαυμάζω πολύ. Ήταν μεγάλη μου χαρά που τη γνώρισα πριν τον αρραβώνα της με τον Harry. Είναι πολύ απλή και κλασική στο μακιγιάζ ενώ το μόνο που ήθελε είναι να δείχνει κομψή. Την κάναμε πολύ φυσική, καθώς ο φωτογράφος Peter Lindbergh προτιμάει τα γοητευτικά φυσικά πρόσωπα, όπως εκείνη άλλωστε. Μάλιστα, δεν θέλησα να προσθέσω άλλες φακίδες μιας και οι δικές της αναδεικνύουν τέλεια το πρόσωπό της». 

Δείτε ακόμη: Beauty Favorites: Meghan Markle

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.