CELEBRITIES

O Kanye West επιτέλους σε μία αξέχαστη διαδρομή με το «Carpool Karaoke»


The Jennettes

1 Νοεμβρίου 2019

O Kanye West επιτέλους σε μία αξέχαστη διαδρομή με το «Carpool Karaoke»

 O Kanye West και ο James Corden πήγαν το "Carpool Karaoke" κυριολεκτικά σε νέα ύψη αλλάζοντάς το σε "Airpool Karaoke".

Στο τελευταίο επεισόδιο "The Late Late Show" εμφανίστηκε ο διάσημος ράπερ μαζί με 100 μέλη της χορωδίας του, σ' ένα special "Karaoke". Αλλά αντί για το συνηθισμένο "Carpool Karaoke" μέσα σ' ένα αυτοκίνητο, έκαναν τα γυρίσματα μέσα σ' ένα αεροπλάνο, και αντί για ραδιόφωνο, τους συνόδευε η χορωδία Kanye West. Ο παρουσιαστής, James Corden παραδέχθηκε ότι ο West ήταν να κάνει Carpool Karaoke μαζί του δύο φορές ήδη, αλλά και τις δύο φορές το είχε ακυρώσει.

Ο West είχε μια ειλικρινή συζήτηση με τον Corden για τα πάντα, από το γάμο του με την Kim Kardashian West και την επιθυμία τους να κάνουν περισσότερα παιδιά, μέχρι τον αγώνα που δίνει για την ψυχική του ηρεμία.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η χορωδία του West τραγουδούσε ζωντανά μεγάλες επιτυχίες του, όπως "Jesus Walks" και  "Selah" από το τελευταίο του LP, Jesus Is King.

Δείτε το απολαυστικό.."Airpool Karaoke"

Δείτε ακόμη: H Kim Kardashian φωτογραφίζεται ως Jackie O και σοκάρει

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.