CELEBRITIES

Η Jennifer Aniston επέστρεψε δυναμικά στην τηλεόραση μετά από 15 χρόνια


The Jennettes

2 Νοεμβρίου 2019

Η Jennifer Aniston επέστρεψε δυναμικά στην τηλεόραση μετά από 15 χρόνια

Η Jennifer Aniston αποφάσισε να επιστρέψει στην τηλεόραση και συγκεκριμένα, στην AppleTV+  την Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου, 15 χρόνια μετά τα αγαπημένα «Φιλαράκια». Η ηθοποιός κρατούσε το ενδιαφέρον  του κοινού ζωντανό μέσα από τις αμέτρητες δημοσιεύσεις της στον νέο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H Aniston επέστρεψε δυναμικά με το «The Morning Show» στη νέα συνδρομητική υπηρεσία της Apple Inc’s, όπου η ηθοποιός συναντιέται ξανά με την «αδερφή» της στα  «Φιλαράκια», Reese Witherspoon.

Στα νέα δέκα επεισόδια, η Jennifer Aniston υποδύεται μια γνωστή δημοσιογράφο στην τηλεόραση σε μια πρωινή εκπομπή, της οποίας ο συμπαρουσιαστής, τον οποίο υποδύεται ο Steve Carell απολύεται μετά από τις κατηγορίες εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση.

Οι λόγοι για τους οποίους η γνωστή ηθοποιός επέστρεψε στην τηλεόραση με πρωταγωνιστικό ρόλο είναι πολύ συγκεκριμένοι. Όπως αναφέρει η ίδια, «Μου αρέσει πολύ να παρακολουθώ πρωινά talk shows και να μαθαίνω πράγματα πίσω από αυτά».  

Το «The Morning Show» περιστρέφεται γύρω από θέματα του κινήματος  #MeToo, το οποίο τράβηξε το ενδιαφέρον γύρω από το φαινόμενο της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης των γυναικών.

Όπως συμπληρώνει και η Reese για τη συνεργασία της με τη Jennifer Aniston, «Τώρα έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία. Έχουμε μεγαλύτερη σοφία και έχουμε μάθει και οι δυο πολλά».

Δείτε ακόμη: 6 outfits της Jennifer Aniston από τα Friends που μπορούμε να φορέσουμε και σήμερα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.