Η Jennifer Aniston επέστρεψε δυναμικά στην τηλεόραση μετά από 15 χρόνια

The Jennettes
Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2019

Η Jennifer Aniston αποφάσισε να επιστρέψει στην τηλεόραση και συγκεκριμένα, στην AppleTV+  την Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου, 15 χρόνια μετά τα αγαπημένα «Φιλαράκια». Η ηθοποιός κρατούσε το ενδιαφέρον  του κοινού ζωντανό μέσα από τις αμέτρητες δημοσιεύσεις της στον νέο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H Aniston επέστρεψε δυναμικά με το «The Morning Show» στη νέα συνδρομητική υπηρεσία της Apple Inc’s, όπου η ηθοποιός συναντιέται ξανά με την «αδερφή» της στα  «Φιλαράκια», Reese Witherspoon.

Στα νέα δέκα επεισόδια, η Jennifer Aniston υποδύεται μια γνωστή δημοσιογράφο στην τηλεόραση σε μια πρωινή εκπομπή, της οποίας ο συμπαρουσιαστής, τον οποίο υποδύεται ο Steve Carell απολύεται μετά από τις κατηγορίες εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση.

Οι λόγοι για τους οποίους η γνωστή ηθοποιός επέστρεψε στην τηλεόραση με πρωταγωνιστικό ρόλο είναι πολύ συγκεκριμένοι. Όπως αναφέρει η ίδια, «Μου αρέσει πολύ να παρακολουθώ πρωινά talk shows και να μαθαίνω πράγματα πίσω από αυτά».  

Το «The Morning Show» περιστρέφεται γύρω από θέματα του κινήματος  #MeToo, το οποίο τράβηξε το ενδιαφέρον γύρω από το φαινόμενο της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης των γυναικών.

Όπως συμπληρώνει και η Reese για τη συνεργασία της με τη Jennifer Aniston, «Τώρα έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία. Έχουμε μεγαλύτερη σοφία και έχουμε μάθει και οι δυο πολλά».

Δείτε ακόμη: 6 outfits της Jennifer Aniston από τα Friends που μπορούμε να φορέσουμε και σήμερα