CELEBRITIES

Caitlyn Jenner: «H μετάβασή μου σε γυναίκα ήταν πιο δύσκολη από τη συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες»


The Jennettes

7 Νοεμβρίου 2019

Caitlyn Jenner: «H μετάβασή μου σε γυναίκα ήταν πιο δύσκολη από τη συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

H Caitlyn Jenner αποκάλυψε ότι η μετάβασή της σε γυναίκα, ήταν μια πολύ πιο δύσκολη διαδικασία, περισσότερο από ό, τι ήταν ακόμη και η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μιλώντας στο BBC, η Caitlyn Jenner σημείωσε ότι «εκπαιδευόταν 12 χρόνια για τους Ολυμπιακούς και άλλα 65 χρόνια για να κάνει επιτέλους τη μετάβαση στο άλλο φύλο το 2015».  Τα τελευταία χρόνια αποδείχθηκαν "πιο σκληρά και λιγότερο αποδεκτά από την κοινωνία".

Αναγνωρίζοντας ότι η ολυμπιακή της κατάρτιση ήταν ένας τρόπος για να «ξεφύγει από τα θέματά της», η Jenner θυμάται να κοιτάζει τον εαυτό της στον καθρέφτη με το μετάλλιο της, ενώ αναρωτιόταν αν "αυτό ήταν το άτομο που έβλεπε, θα ήταν για το υπόλοιπο της η ζωή της".

«Όλοι αγαπούσαν τα παιχνίδια, πολλοί άνθρωποι όταν σας βλέπουν να μεταβαίνουν μίσος σας κότσια. Κοιτάξτε τα εισαγωγικά στο Instagram. Αυτό ήταν πολύ πιο δύσκολο. Η Caitlyn, η οποία έχει έξι παιδιά, πρόσθεσε: «Έχω το μεγάλο διπλό. Πρωταθλητής Ολυμπιακού Δεκαθολικού και Γυναίκα της Χρονιάς από το Glamour».

Δείτε ακόμη: Η Kris Jenner έχει μία κλασσική πινελιά στο look της που μας αρέσει

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.