CELEBRITIES

Ο James Dean ζωντανεύει ξανά μέσα από τον ρόλο του στη νέα ταινία «Finding Jack»


The Jennettes

7 Νοεμβρίου 2019

Ο James Dean ζωντανεύει ξανά μέσα από τον ρόλο του στη νέα ταινία «Finding Jack»

Ο James Dean μπορεί να πέθανε το 1955 και σε ηλικία 24 χρονών, αλλά με τη βοήθεια ψηφιακών εφέ, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει και πάλι σε ταινία. Η ταινία «Finding Jack» βασίζεται στο βιβλίο του Gareth Kroker και εστιάζει στον πόλεμο του Βιετνάμ και στα πραγματικά γεγονότα εγκατάλειψης 10.000 στρατιωτικών σκυλιών. Ο James Dean δεν θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά θα υποδυθεί τον ήρωα «Rogan». 

Η εταιρεία παραγωγής της ταινίας, Magic City Films, απέκτησε όλα τα απαιτούμενα δικαιώματα γύρω από το αρχειακό υλικό και τις φωτογραφίες του Dean από την οικογένεια του. Στόχος είναι η αναδημιουργία «μιας ρεαλιστικής εκδοχής του James Dean», ενώ το σώμα του θρυλικού ηθοποιού θα αποκτήσει «σάρκα και οστά» με τη βοήθεια της τεχνολογίας CGI. 

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Ernst, «ψάξαμε παντού για τον τέλειο χαρακτήρα να παίξει τον ρόλο του Rogan και μετά από πολύ ψάξιμο καταλήξαμε στον James Dean. Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι η οικογένειά του μας υποστηρίζει και βλέπει αυτή την ταινία ως την τέταρτη στην οποία πρωταγωνιστεί, μια ταινία που δεν πρόλαβε ποτέ να κάνει. Δεν θα απογοητεύσουμε τους θαυμαστές του». 

Η ταινία μέχρι στιγμής, δεν έχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας στις κινηματογραφικές αίθουσες. 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας; wikipedia.org

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.