CELEBRITIES

Η Alicia Keys έδωσε την καλύτερη απάντηση για τα βαμμένα νύχια του γιου της


The Jennettes

11 Νοεμβρίου 2019

Η Alicia Keys έδωσε την καλύτερη απάντηση για τα βαμμένα νύχια του γιου της

Η Alicia Keys έδωσε την πιο αποστομωτική απάντηση, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα, όταν ο 4χρονος γιος της ζήτησε νύχια «σαν το ουράνιο τόξο» αλλά γρήγορα άλλαξε την απόφασή του επειδή φοβήθηκε το bullying, καθώς σκέφτηκε πως ο κόσμος θα τον κατακρίνει.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια πήγε πρόσφατα μαζί με τον γιο της να κάνει μανικιούρ και η επιθυμία του μικρού Genesis να βάψει κι εκείνος τα νύχια του άλλαξε γρήγορα μέσα από μια αντίδραση που οδήγησε την Alicia σε ένα συμπέρασμα που τη στενοχώρησε πολύ. 

Ενώ ο μικρός είπε πως θέλει ένα ουράνιο τόξο και του έφεραν να δοκιμάσει χρώματα για κάθε νύχι, στο τέλος ο ίδιος γύρισε στην Alicia Keys, λέγοντας: «Μανούλα, δεν το θέλω αυτό πάνω στα νύχια μου». Όταν τον ρώτησε γιατί, εκείνος απάντησε πως «δεν θα αρέσουν στον κόσμο». 

Η ίδια προσπάθησε να τον κάνει να επιμείνει σε αυτό που του αρέσει, εξηγώντας του ότι: «πολλοί άντρες βάφουν τα νύχια τους». Μετά από αυτή την εμπειρία, η τραγουδίστρια μοιράστηκε στο Instagram τις σκέψεις της για τον τρόπο που κρίνουμε ο ένας τον άλλον, όντας εξοργισμένη που δεν μπορούμε να εκφράσουμε τις διαφορετικές ενέργειες που έχουμε μέσα μας χωρίς προκαταλήψεις και στερεότυπα. 

«Θα έπρεπε να μπορούμε να εξερευνούμε και να προβάλλουμε τις αρσενικές και τις θηλυκές μας πλευρές με όποιον τρόπο θέλουμε», ενώ μίλησε πως υπάρχει ιδιαίτερη ανάγκη για «λιγότερες ταμπέλες και περισσότερη έκφραση». 

Δείτε ακόμη: H Kim Kardashian φωτογραφίζεται ως Jackie O και σοκάρει

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.