CELEBRITIES

Eva Mendes: «Νομίζω ήρθε η ώρα να δουλέψω ξανά με τον Ryan Gosling»


The Jennettes

11 Νοεμβρίου 2019

Eva Mendes: «Νομίζω ήρθε η ώρα να δουλέψω ξανά με τον Ryan Gosling»

Αν και η Eva Mendes και ο Ryan Gosling κρατούν σε πολύ προσωπικό επίπεδο τη σχέση τους, ωστόσο η ηθοποιός προχώρησε πρόσφατα σε αποκαλύψεις για τον σύζυγό της και και τις κόρες τους.

H Mendes αποκάλυψε ότι θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά επαγγελματικά με τον Gosling, έχοντας κάνει ήδη μαζί του μια ταινία, την οποία σκηνοθέτησε ο ίδιος. Ο Gosling και η Mendes είχαν συναντηθεί επαγγελματικά στο σετ του "The Place Beyond the Pines" του 2012, στο οποίο συμπρωταγωνίστησαν με τον Bradley Cooper. Στη συνέχεια, η Mendes πρωταγωνίστησε στην ταινία "Lost River" του 2014, η οποία σημάδεψε το ντεμπούτο του Gosling ως σκηνοθέτη.

Η Mendes εξήγησε: "Τώρα που είμαι μεγαλύτερη και μητέρα, θα επιλέξω προφανώς τους ρόλους μου διαφορετικά. Είμαι απλώς ένα κινούμενο παράδειγμα για τις κόρες μου και το παίρνω πολύ σοβαρά. Είναι πολλές παράμετροι, ξέρετε; "

Όσο για το αν θα συνεργαστεί ξανά με τον σύντροφό της, η ηθοποιός γρήγορα απάντησε. "Ναι, θα ήμουν πολύ ενθουσιασμένη και πραγματικά θέλω να συνεργαστώ με τον Ryan και πάλι. Η πιο διασκεδαστική μου εμπειρία ήταν να είμαι μαζί του και να με καθοδηγεί". Η Mendes είπε επίσης: "Ήταν πραγματικά τόσο δημιουργικά ικανοποιητικό να είμαι μαζί του και είναι τόσο καταπληκτικός σκηνοθέτης."

Δείτε ακόμη: Ryan Gosling-Eva Mendes: Από συμπρωταγωνιστές-γονείς!

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.