CELEBRITIES

Ο απίστευτος λόγος που έξαλλος θαυμαστής μήνυσε τη Madonna


The Jennettes

11 Νοεμβρίου 2019

Ο απίστευτος λόγος που έξαλλος θαυμαστής μήνυσε τη Madonna

Αγωγή δέχτηκε η βασίλισσα της ποπ, Madonna, από εξαγριωμένο θαυμαστή της, καθώς η τραγουδίστρια αποφάσισε να αλλάξει την ώρα των προγραμματισμένων συναυλιών της.

Σύμφωνα με  πληροφορίες του ΤΜΖ, η απόφαση της pop star να μεταθέσει την ώρα έναρξης σε αρκετές συναυλίες της από τις 20.30 στις 22.30. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή του Nate Hollander, ο οποίος και προχώρησε σε αγωγή εναντίον της.

Στη μήνυση που υπεβλήθη, ο άντρας υποστηρίζει ότι με την αλλαγή στο πρόγραμμά της Madonna, ζημιώθηκε οικονομικά, καθώς αγόρασε πολύ ακριβότερα το εισιτήριο που άλλοι θα αγοράσουν πάμφθηνα λόγω της αλλαγής ώρας. Συγκεκριμένα, ο Hollander ισχυρίστηκε ότι αγόρασε τρία εισιτήρια για τη συναυλία της 17ης Δεκεμβρίου στο Μαϊάμι για 1.024,95 δολάρια, ενώ η τιμή τους πλέον έχει πέσει κατά πολύ, όμως η προσπάθειά του να πάρει πίσω τα χρήματά του ήταν μάταιη.

Αυτός όμως δεν είναι ο μόνος δυσαρεστημένος θαυμαστής της Madonna. Μαζί του κάνουν αγωγή στη Madonna και άλλοι εξοργισμένοι αγοραστές εισιτηρίων.

Δείτε ακόμη:Madonna: Η βασίλισσα της Ποπ, 18 χρονών χορεύει γυμνή μπαλέτο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.