CELEBRITIES

Η Shakira μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά για την κατάθλιψη που είχε περάσει


The Jennettes

12 Νοεμβρίου 2019

Η Shakira μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά για την κατάθλιψη που είχε περάσει

Με αφορμή τη συνεργασία της με τη Jennifer Lopez στο Super Bowl Halftime Show για το 2020, η Shakira ανοίχτηκε στο Guardian, μιλώντας για την κατάθλιψη που είχε περάσει μετά από αιμορραγία στη δεξιά φωνητική της χορδή το 2017.

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά, «Δεν μπορούσα να αντέξω το γεγονός ότι δεν ήμουν σε θέση να τραγουδήσω. Υπήρχαν φορές που δεν μπορούσα καν να σηκωθώ από το κρεβάτι από την κατάθλιψη».

Η αιμορραγία είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να επικοινωνεί το ίδιο εύκολα με τον Pique και τα δύο τους παιδιά. Όπως προσθέτει, «Δεν ήμουν θετική, είχα γίνει απαισιόδοξη και ήμουν η χειρότερη εκδοχή του εαυτού μο. Απεχθανόμουν να με βλέπει έτσι ο άντρας μου». 

Παρά τις συμβουλές των γιατρών να προχωρήσει σε επεμβάσεις, η διάσημη τραγουδίστρια προτίμησε εναλλακτικές θεραπείες όπως την ύπνωση και τον διαλογισμό. Οι μέθοδοι έπιασαν και η Shakira ξεκίνησε να τραγουδά και πάλι, το 2018 θεωρώντας την κάθε μέρα πλέον, ως «δώρο». 

Δείτε ακόμη: Jennifer Aniston: Αυτές είναι οι αλλαγές που έχει κάνει στα μαλλιά της μέχρι σήμερα 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.