Η throwback φωτογραφία από την εποχή που η Pamela Anderson πόζαρε με τον Doland και τη Melania Trump

The Jennettes
Τετάρτη 13 Νοέμβριος 2019

Η 52χρονη Pamela Anderson μοιράστηκε στο twitter μια σπάνια throwback συλλογή από φωτογραφίες σε πάρτι γενεθλίων του Donald Trump, στο οποίο είχε παρευρεθεί το 2005. 

Στη μία φωτογραφία, ποζάρει με τον μελλοντικό πρόεδρο, ο οποίος την κρατάει από τη μέση, ενώ στην άλλη ο Trump στέκεται ανάμεσα στην Pamela που φορά λευκά, και τη Melania που είναι ντυμένη στα μαύρα.

Κάτω από το κολάζ των φωτογραφιών, η Pamela Anderson γράφει: «Μια φορά κι έναν καιρό», ενώ δεν παρέλειψε να κάνει tag τον πρόεδρο και τη σύζυγό του. Η Pamela έκανε τη δημοσίευση των φωτογραφιών μετά από μια επιστολή που έστειλε η ίδια στον πρόεδρο των ΗΠΑ, περιμένοντας από εκείνον και τη σύζυγό του να κινητοποιηθούν για τον φίλο της, Julian Assange που είναι στη φυλακή. 

Παρόλο που η Pamela Anderson φαίνεται ότι έχει φιλικές σχέσεις με την οικογένεια Trump, αξίζει να σημειωθεί από δηλώσεις της στο The Hollywood Reporter, ότι είχε πληρωθεί για να πάει στα γενέθλια του Trump το 2005 με 500 δολάρια, χωρίς να θυμάται μετά, καν το όνομα της Melania.