CELEBRITIES

Jennifer Aniston: Οι δυσκολίες και τα ψυχικά τραύματα που ξεπέρασε και έγινε αυτή που αγαπάμε σήμερα


The Jennettes

15 Νοεμβρίου 2019

Jennifer Aniston: Οι δυσκολίες και τα ψυχικά τραύματα που ξεπέρασε και έγινε αυτή που αγαπάμε σήμερα

Μπορεί η Jennifer Aniston να διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, να θεωρείται icon για πολλές γυναίκες και να απολαμβάνει τις στιγμές που της χαρίζει η δημοσιότητα, ωστόσο όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια δεν έχει περάσει και εύκολα στην παιδική της ηλικία. Η αγαπημένη ηθοποιός, θεωρείται μία από τις πιο εμπορικές και ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς, ενώ αποτελεί μία από τις πιο όμορφες γυναίκες ηθοποιούς, με πολλές γυναίκες να ακολουθούν το στιλ της, να αντιγράφουν τα μαλλιά της και το μακιγιάζ της.

Η αγαπημένη ηθοποιός, ελληνικής καταγωγής μάλιστα, προσπάθησε να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες, που είχε σε μικρή ηλικία και να γίνει μία από τις μεγαλύτερες σταρ σήμερα. Έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά "Friends", ενσαρκώνοντας το ρόλο της Rachel Green. Ένας ρόλος που της χάρισε ένα βραβείο Emmy, μία χρυσή Σφαίρα, αστρονομικούς μισθούς και αρκετή δόξα. Ο χαρακτήρας της Rachel ήταν τόσο δημοφιλής που ψηφίστηκε στην Αμερική σαν ο καλύτερος γυναικείος χαρακτήρας σε σειρά. Τις δύο τελευταίες σεζόν της σειράς, η Aniston και οι υπόλοιποι συμπρωταγωνιστές της, πληρώνονταν 1.000.000$ ανά επεισόδιο. Οι γυναίκες της σειράς γράφτηκαν στο βιβλίο Γκίνες σαν οι πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες ηθοποιοί της τηλεόρασης.

Η  τεράστια εμπορική επιτυχία της δε σταματάει μόνο στη σειρά, ακολουθεί και τις ταινίες της. Από το 1993 μέχρι σήμερα έχει παίξει σε πάνω από τριάντα ταινίες και οι περισσότερες έγιναν μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες. Οι περισσότερες ταινίες ανήκουν στο είδος των ερωτικών κομεντί.

Τα εμπόδια, ωστόσο, και τα ψυχικά τραύματα που απέκτησε κυρίως από την οικογένειά της, ήταν πολλά. Για αρχή μεγαλώνοντας σε μία οικογένεια με μία "τοξική" μητέρα, μαθαίνει στα 9 της χρόνια, ότι ο πατέρας της την έχει εγκαταλείψει. Μια εξωσυζυγική σχέση του πατέρα της, τον ώθησε να εγκαταλείψει τη μητέρα της και εκείνη. Για πάνω από έναν χρόνο είχε να έρθει σε επικοινωνία με τον πατέρα της.

Ακόμη, όμως και η σχέση με τη μητέρα της δεν ήταν και η ιδανική. Δεν ήταν λίγες οι φορές που η Jennifer Aniston, άκουγε μόνο φωνές στο σπίτι από τη μητέρα της, η οποία μόνο προβλήματα έβρισκε στο πρόσωπό της. Δεν άργησε, επίσης, στο σχολείο να ανακαλύψει ότι έχει δυσλεξία, καθώς οι μαθησιακές της δυσκολίες ήταν αρκετές, πρόβλημα που ξεπέρασε μεγαλώνοντας.

Παρ' όλα, όμως, τα προβλήματα και τις αντιξοότητες, η Jennifer Aniston κατάφερε και έγινε από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς, ενώ αποτελεί και πρότυπο για πολλές γυναίκες. Τον Ιούλιο του 2016 έγραψε ένα άρθρο για την The Huffington Post σχετικά με τις γυναίκες. Συγκεκριμένα έγραψε «Εμείς οι γυναίκες είμαστε ολοκληρωμένες με ή χωρίς σύντροφο, με ή χωρίς παιδί. Εμείς αποφασίζουμε τι είναι καλό και τι θα κάνουμε με το σώμα μας. Δε χρειάζεται να παντρευτούμε ή να γίνουμε μητέρες για να είμαστε ολοκληρωμένες. Αποφασίζουμε μόνες μας για το δικό μας …ευτυχισμένο τέλος».

 

Δείτε ακόμη: Jennifer Aniston: Αυτές είναι οι αλλαγές που έχει κάνει στα μαλλιά της μέχρι σήμερα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.