CELEBRITIES

Blake Lively: Τι συνέβη και έσβησε, ακόμη μία φορά, όλα τα posts της στο Instagram


The Jennettes

18 Νοεμβρίου 2019

Blake Lively: Τι συνέβη και έσβησε, ακόμη μία φορά, όλα τα posts της στο Instagram

Όταν η Blake Lively ενημερώνει το Instagram, συνήθως το κάνει για λίγα πράγματα: να προωθήσει μια επερχόμενη ταινία ή να προμοτάρει ένα προϊόν, να μας δώσει λίγο από το παρασκήνιο της προσωπικής της ζωής ή να "τρολάρει" ανελέητα τον σύζυγό της.

Έτσι, οι σχεδόν 26 εκατομμύρια followers της, δεν εξεπλάγησαν στην αρχή όταν χρησιμοποίησε την πλατφόρμα κοινωνικών μέσων για να δημοσιεύσει ένα teaser για τη νέα της ταινία "The Rhythm Section". Τον Σεπτέμβριο, η διάσημη ηθοποιός Blake Lively, μοιράστηκε το πλήρες trailer για το επερχόμενο θρίλερ μέσα από το Instagram. Και δεν είναι ότι οι fans της, δεν το γνώριζαν -  τους άρεσε πολύ, ενώ τα σχόλια ήταν χιλιάδες. Ωστόσο, μερικές εβδομάδες αργότερα, φρόντισε πραγματικά να κάνει ξανά τη διαφορά, διαγράφοντας κάθε δημοσίευσή της στον λογαριασμό της στο Instagram και αφήνοντας μόνο το βίντεο από τη νέα της ταινία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Blake Lively έχει κάνει την ίδια κίνηση. Το 2018, έκανε το ίδιο ακριβώς πράγμα για να προωθήσει μία ακόμη ταινία, την "A Simple Favor". Εν τω μεταξύ, έχει σίγουρα τραβήξει η Blake Lively, τη μεγαλύτερη προσοχή στο τελευταίο της έργο. Το "Rhythm" ακολουθεί τον χαρακτήρα της ηθοποιού, Stephanie Patrick, καθώς προσπαθεί να ανακαλύψει τι συνέβη, αφού η οικογένειά της πεθαίνει σε ύποπτη συντριβή αεροπλάνου. Μόλις συνειδητοποιήσει ότι η αεροπορική συντριβή δεν ήταν τυχαία, προτίθεται να εκδικηθεί τους θανάτους και γίνεται δολοφόνος.

Δείτε ακόμη: H Blake Lively θυμίζει κάτι από Serena van der Woodsen με το πιο ονειρεμένο φόρεμα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.