CELEBRITIES

Μέσα στην υπερπολυτελή βίλα της Katie Holmes – Την πουλάει για 4,2 εκατομμύρια ευρώ


The Jennettes

18 Νοεμβρίου 2019

Μέσα στην υπερπολυτελή βίλα της Katie Holmes – Την πουλάει για 4,2 εκατομμύρια ευρώ

Η Katie Holmes λέει αντίο στη βίλα της καθώς αποφάσισε να μετακομίσει. Η αγαπημένη ηθοποιός εκτός από πολύ καλή ηθοποιός είναι και πολύ καλή επιχειρηματίας αφού η αξία της βίλας που είναι προς πώληση ανέρχεται στα 4,63 εκατομμύρια δολάρια, όπως γράφτηκε για πρώτη φορά από τους Los Angeles Times.

Η βίλα που διέμενε με την κόρη της Suri της φαντάζει πλέον μεγάλη και σκέφτεται να κάνει μια ριζική αλλαγή μέσα στο 2020. Φυσικά η περιγραφή της βίλας στο περιοδικό μας εντυπωσιάζει αφού κάνει λόγο για μια επιβλητική οικία που διαθέτει πισίνα και spa στον κήπο καθώς και αίθουσες χαλάρωσης αλλά και ένα κλειστό γήπεδο που απολάμβανε την γυμναστική της. Ακόμη, το εσωτερικό του σπιτιού διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις που θα μπορούσε κανείς να ονειρευτεί - το σπίτι περιλαμβάνει έξι υπνοδωμάτια, έξι μπάνια, βιβλιοθήκη / σοφίτα πάνω από την είσοδο και μια master σουίτα που επεκτείνεται ώστε να περιλαμβάνει καθιστικό και χώρο ηλιοθεραπείας.

Φαίνεται λοιπόν ότι η Katie χρησιμοποίησε αυτό το ακίνητο ως την πρωταρχική του κατοικία για λίγο, καθώς ζει κυρίως στη Νέα Υόρκη με την κόρη της, Suri Cruise, που είναι εγγεγραμμένη σε σχολείο του Μανχάταν και τώρα ψάχνει έναν καλό αγοραστή!

Δείτε το video την βίλας:

 

Δείτε ακόμη: 5+1 makeup looks της Katie Holmes που παίρνουν άριστα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.