CELEBRITIES

H Carolyn Murphy στα 45 της παραδίδει μαθήματα κομψότητας με ένα μαύρο maxi φόρεμα


The Jennettes

20 Νοεμβρίου 2019

H Carolyn Murphy στα 45 της παραδίδει μαθήματα κομψότητας με ένα μαύρο maxi φόρεμα


Το top model Carolyn Murphy χθες το βράδυ εμφανίστηκε πιο λαμπερή από ποτέ στη βράβευση του αγαπημένου της μέντορα όπως ανέφερε, Leonard Lauder, επίτιμο πρόεδρο της εταιρίας καλλυντικών Estée Lauder και το look της ήταν πραγματικά αψεγάδιαστο.

Η ίδια εμφανίστηκε με ένα maxi μαύρο φόρεμα με διακριτικά ανοίγματα στο μπούστο αλλά και στο κάτω μέρος αναδεικνύοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τα καλλίγραμμα πόδια της. Τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα με έναν κότσο, το μακιγιάζ της ήταν ελαφρύ με λάμψεις σε όλο το πρόσωπο και τα χρυσά αξεσουάρ συμπλήρωναν όλο το look.

H Carolyn Murphy ανέβασε ένα post στο Instagram για να ευχαριστήσει τον Leonard Lauder για όλα όσα της έχει μάθει και έγραψε χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν ζωντανοί άγγελοι που περπατούν στη γη και μπορώ να πω ειλικρινά ότι ο Leonard Lauder είναι ένας από αυτούς. Από τη στιγμή που συναντήσαμε, πριν από 20 χρόνια, ήταν φίλος, μέντορας, προστάτης και με ενθάρρυνε να είμαι η καλύτερη έκδοση μου, από μέσα προς τα έξω».

jenny.gr


Δείτε ακόμη: Το σπίτι της Carolyn Murphy είναι ένα έργο τέχνης

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.