CELEBRITIES

Justin Timberlake: Το βίντεο που πληθαίνει τα σενάρια για εξωσυζυγική σχέση του διάσημου τραγουδιστή


The Jennettes

25 Νοεμβρίου 2019

Justin Timberlake: Το βίντεο που πληθαίνει τα σενάρια για εξωσυζυγική σχέση του διάσημου τραγουδιστή

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τα τελευταία 24ωρα τον διάσημο τραγουδιστή, Justin Timberlake σε τρυφερές στιγμές με τη νεαρή ηθοποιό και συμπρωταγωνίστρια του, Alisha Wainwright, προκαλώντας πολλά ερωτηματικά.

Το βίντεο που κυκλοφορεί, θέτει υποψίες για ενδεχόμενη παράνομη σχέση του τραγουδιστή. Ο ίδιος είναι γνωστό ότι είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Jessica Biel, έχοντας αποκτήσει μαζί τον 5χρονο Silas. 

Ο Justin Timberlake και η Alisha Wainwright κάθονται μαζί σε μπαλκόνι κι εκείνος φαίνεται να κρατάει το χέρι της όμορφης ηθοποιού και με τα δυο του χέρια, ενώ η ίδια τον χαϊδεύει τρυφερά στο πόδι.

Παρόλο που εκπρόσωπος της ηθοποιού ανέφερε ότι πρόκειται μόνο για δυο συνεργάτες που έτυχε να χαλαρώσουν μαζί στα διαλείμματα των γυρισμάτων της ταινίας που συμπρωταγωνιστούν στη Νέα Ορλεάνη, οι υποψίες για την κρυφή ερωτική τους σχέση είναι ιδιαίτερα έντονες. 

Δείτε ακόμη: Justin Timberlake - Jessica Biel: Είναι αγαπημένοι και φαίνεται!

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.