CELEBRITIES

Τατουάζ, παραφωνία και fluo Versace φόρεμα: Η Selena Gomez τα έκανε όλα λάθος στα AMA's 2019 κι όμως αποθεώθηκε


The Jennettes

25 Νοεμβρίου 2019

Τατουάζ, παραφωνία και fluo Versace φόρεμα: Η Selena Gomez τα έκανε όλα λάθος στα AMA's 2019 κι όμως αποθεώθηκε

H Selena Gomez επέστρεψε για τα καλά.
Όχι μόνο έφτασε στο κόκκινο χαλί των Αmerican Music Awards, φορώντας ένα εντυπωσιακό lime green φόρεμα, με την υπογραφή του οίκου Versace, όχι μόνο έλαμψε επί σκηνής, τραγουδώντας το νέο της κομμάτι, αλλά παράλληλα έκανε ένα νέο πολύ ιδιαίτερο τατουάζ.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Η 27χρονη σταρ κυκλοφόρησε πρόσφατα, δύο νέα singles, τα οποία ενθουσίασαν τους fans και άγγιξαν την κορυφή των charts. Η ίδια βρέθηκε στα Αmerican Music Awards για τις ανάγκες προώθησής τους, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Φτάνοντας στο κόκκινο χαλί, το μίνι φόρεμα σε φλούο, πράσινη απόχρωση, το οποίο συνδύασε με γόβες στο ίδιο χρώμα, έδειχνε νεανικό και φρέσκο, ενώ επέστρεψε στο κοντό καρέ των μαλλιών της. Για την performance της, η Selena εμφανίστηκε με ένα υπέροχο body, κεντημένο με κρύσταλλα και ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο. Το πιο εντυπωσιακό όμως, ήταν το γιγάντιο tattoo που έκανε πριν εμφανιστεί, ψηλά στον μηρό: δύο χέρια σε στάση προσευχής, το οποίο μοιράστηκε στο Ιnstagram.

Επιπλέον όταν τραγούδησε το Lose You To Love Μe, ήταν εντελώς εκτός τόνου, όμως όλοι πιστεύουν πως το έκανε επίτηδες, καθώς οι ίδιοι οι στίχοι το αναφέρουν:

You promised the world and I fell for it

I put you first and you adored it

Set fires to my forest

And you let it burn

Sang off-key in my chorus

’Cause it wasn’t yours.

Oι θαυμαστές της φυσικά, την αποθέωσαν, ακόμα κι αν είπε το τραγούδι της λάθος.

Κεντρική φωτογραφία: Splash / Ideal Image

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.