CELEBRITIES

Πριγκίπισσα Charlene: «Το να μεγαλώνεις δίδυμα είναι εξουθενωτικό»


The Jennettes

27 Νοεμβρίου 2019

Πριγκίπισσα Charlene: «Το να μεγαλώνεις δίδυμα είναι εξουθενωτικό»

Η Πριγκίπισσα Charlene του Μονακό παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Αλβέρτο Β, τον μονάρχη του Πριγκιπάτου του Μονακό, το 2011. Τρία χρόνια αργότερα, τον Δεκέμβριο, γέννησε δίδυμα. Τώρα, η Πριγκίπισσα ανοίγει τα χαρτιά της για το τι σημαίνει να μεγαλώνει κανείς δίδυμα.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η Charlene αποκάλυψε ότι τα δίδυμα της, ο Πρίγκηπας Ζακ και η Πριγκίπισσα Γαβριέλλα, είναι αχώριστα. Εξήγησε ότι "μιλούν το ένα στο άλλο όλη την ώρα και, όπως όλα τα παιδιά, μερικές φορές μπορεί να είναι λίγο απότομα, λίγο σκληρά ακόμη και στο παιχνίδι τους, αλλά αλληλοϋποστηρίζονται άνευ όρων".

Η Charlene μίλησε, επίσης, και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως μαμά, καθώς αποκάλυψε ότι νιώθει "συχνά εξαντλημένη". Τα βασιλικά δίδυμα είναι ήδη δίγλωσσα, καθώς μιλούν τόσο αγγλικά όσο και γαλλικά. "Αυτό τους οδηγεί να αναπτύξουν τη δική τους σκέψη, το δικό τους όραμα για τα πράγματα." Συνέχισε: "Βρίσκομαι σ' ένα υπέροχο ταξίδι στην εξέλιξή τους, συνοδεύοντάς τους σε αυτό το μονοπάτι". Η Charlene εξήρε επίσης τον άντρα της, αποκαλώντας τον «έναν αξιοθαύμαστο, θαυμάσιο και ευχάριστο πατέρα, έναν μπαμπά που ακούει και ενθαρρύνει τα παιδιά του, ξοδεύει πολύ χρόνο με τον Jacques και Gabriella και τα φροντίζει όσο πιο συχνά μπορεί».

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: splashNews

Δείτε ακόμη: Grace Kelly: Μία αριστοκρατική και κομψή πριγκίπισσα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.