CELEBRITIES

Η Βασίλισσα Ελισάβετ προσλαμβάνει υπεύθυνο για τα βασιλικά ταξίδια: Ετοιμάστε το βιογραφικό σας


The Jennettes

2 Δεκεμβρίου 2019

Η Βασίλισσα Ελισάβετ προσλαμβάνει υπεύθυνο για τα βασιλικά ταξίδια: Ετοιμάστε το βιογραφικό σας

Εάν είστε έτοιμοι για αλλαγή καριέρας, τότε η Βασίλισσα Ελισάβετ σάς έχει καλά νέα, αφού προσλαμβάνει υπεύθυνο συντονισμού και μεταφοράς για τα βασιλικά ταξίδια.

Η πολυπόθητη θέση αγγίζει τον μισθό των $109,000 ετησίως, ενώ έχει δημοσιευτεί ήδη στο LinkedIn. Παρόλο που η έδρα είναι στο Λονδίνο, απαιτούνται παράλληλα, μερικά ταξίδια στο εξωτερικό. 

Το άτομο που θα διακριθεί, θα είναι υπεύθυνο για την οργάνωση και την υλοποίηση της μεταφοράς των μελών της βασιλικής οικογένειας, καθώς παράλληλα, θα παρέχει και λογιστική υποστήριξη στο Παλάτι. Η θέση ορίζει την απασχόληση 37,5 ωρών την εβδομάδα, και φυσικά τη δέσμευση για κάποια σημαντικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο από τη Βασιλική Οικογένεια.

Η καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων είναι η 20η Δεκέμβρη, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι έχετε αρκετό χρόνο για να στήσετε το βιογραφικό σας και να σκεφτείτε ποια από τα προσόντα σας θα φανούν χρήσιμα για τη βασιλική οικογένεια. 

Δείτε ακόμη: Dick van Duijn: Ο φωτογράφος που έχει καταφέρει να απαθανατήσει τα ζώα της ζούγλας σε μοναδικές στιγμές 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.