CELEBRITIES

George Lazenby και πρώην James Bond: «Έχω κοιμηθεί με χίλιες γυναίκες στη ζωή μου- Σταμάτησα λόγω AIDS»


The Jennettes

3 Δεκεμβρίου 2019

George Lazenby και πρώην James Bond: «Έχω κοιμηθεί με χίλιες γυναίκες στη ζωή μου- Σταμάτησα λόγω AIDS»

Ο 80χρονος George Lazenby, ο οποίος το 1969 και σε ηλικία 29 ετών, υπήρξε ο νεαρότερος ηθοποιός που υποδύθηκε τον James Bond, εξομολογήθηκε πρόσφατα σε συνέντευξή του στη «The Herald Sun on Sunday», ότι έχει πάει περίπου με 1000 γυναίκες στη ζωή του, καθώς υπήρξε εποχή που πήγαινε «με έξι γυναίκες την εβδομάδα στο Λονδίνο». 

Οι άπειρες σεξουαλικές του συνευρέσεις άρχισαν να ελαττώνονται όταν ο ίδιος διαγνώστηκε με AIDS. «Ήταν η εποχή των μίνι και των πολλών κοριτσιών. Δεν είχα και κάτι καλύτερο να κάνω. Δεν μέτρησα τις φορές, αλλά το έκανα συνέχεια από το 1964 μέχρι το 1980 όταν εμφανίστηκε το AIDS. Δεν ήθελα να πεθάνω από αυτό», όπως δηλώνει. 

Ο ίδιος έπειτα, αναφέρθηκε στην πιο εντυπωσιακή σκηνή όπως ισχυρίζεται, κατά τα γυρίσματα της ταινίας του 007: «Έπαιζα με μια ρεσεψιονίστ στο ξενοδοχείο στη σκηνή που βρίσκονταν οι κασκαντέρ, και η συμπρωταγωνίστριά μου, Diana Rigg, περπατούσε όταν κάποιοι άνοιξαν την σκηνή, και αυτό φυσικά, κατέστρεψε τα πάντα για μένα και εκείνη». 

Ο ηθοποιός είχε λάβει μάλιστα, μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα με τον ίδιο, όμως, να αρνείται να πρωταγωνιστήσει σε άλλη ταινία με πρωταγωνιστή τον 007, καθώς πίστευε ότι η συγκεκριμένη σειρά ταινιών είχε τελειώσει.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ georgelazenbyofficial

Δείτε ακόμη: Skitsofrenis: O καλλιτέχνης του Street Art που εμπνέει με τις δημιουργίες του 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.