CELEBRITIES

Γιατί η Meghan Fox ποζάρει δίπλα από ένα τεράστιο παιχνίδι Jenga;


The Jennettes

4 Δεκεμβρίου 2019

Γιατί η Meghan Fox ποζάρει δίπλα από ένα τεράστιο παιχνίδι Jenga;

Η αγαπημένη ηθοποιός, Meghan Fox έκανε μία σπάνια δημοσίευση στο Instagram, προκειμένου να ενημερώσει τους 7,5 εκατομμύρια followers της για τις ταξιδιωτικές της περιπέτειες, διατηρώντας ωστόσο, άκρα μυστικότητα.

Η Fox φιγουράρει δίπλα από έναν τεράστιο πύργο Jenga, έχοντας βάλει ότι βρίσκεται στην τοποθεσία The Private Suite στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λονδίνου. Το The Private Suite είναι ένα αποκλειστικά ιδιωτικό σημείο του αεροδρομίου, στο οποίο ο καθένας μπορεί να γίνει μέλος, αφού όμως πρώτα πληρώσει ένα υπέρογκο ετήσιο ποσό, που θα του εξασφαλίσει την παραμονή του εκεί. 

Το The Private Suite προσφέρει πολυτελείς ανέσεις στο κοινό ενώ είναι δημοφιλές σε πολλούς celebrities, που θέλουν να κρατηθούν μακριά από τους paparazzi και τα φώτα της δημοσιότητας. Η ηθοποιός δεν αποκαλύπτει περισσότερα γύρω από το ταξίδι της, είναι όμως πολύ πιθανό να βρίσκεται σε ταξίδι με τα παιδιά της εάν κρίνουμε από το παιχνίδι του Jenga, δίπλα από το οποίο έχει επιλέξει να φωτογραφηθεί ή απλά να ετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια. 

Απόλυτα chic και αινιγματική χωρίς ίχνος make- up, η Meghan Fox για ακόμη μία φορά, εντυπωσιάζει τους fans της με την εμφάνιση και την ομορφιά της. 

Δείτε ακόμη: 6 outfits της Jennifer Aniston από τα Friends που μπορούμε να φορέσουμε και σήμερα 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.