CELEBRITIES

H Kate Beckinsale απαντά σε όλους αυτούς που σχολιάζουν πως περνά κρίση ηλικίας


The Jennettes

5 Δεκεμβρίου 2019

H Kate Beckinsale απαντά σε όλους αυτούς που σχολιάζουν πως περνά κρίση ηλικίας

Η Kate Beckinsale δεν αφήνει τον χειμώνα να την επηρεάσει από το να φορέσει μπικίνι. Και ενώ οι περισσότεροι θαυμάζουμε τις αναλογίες της 46χρονης ηθοποιού, ωστόσο μερικά από τα σχόλια που της έγιναν ήταν τουλάχιστον κακεντρεχή.

Έχοντας δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Beckinsale έγινε δέκτης πικρόχολων σχολίων που αφορούσαν στην ηλικία της. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια: "Νιώθω σαν να περνάτε μια κρίση ηλικίας ή κάτι τέτοιο". Ευτυχώς, η ηθοποιός ήταν έτοιμη να απαντήσει: " Νομίζω ότι όλο αυτό γίνεται επειδή είσαι ένας πολύ ενοχλητικός άνθρωπος".

Και ενώ τα σχόλια δεν σταμάτησαν εκεί με τα περισσότερα να ασχολούνται με την ηλικία της διάσημης ηθοποιού του "Underworld", η Beckinsale αποφάσισε να απαντήσει μέσω ενός μακροσκελούς κειμένου με τα πιο χαρακτηριστικά λόγια της να είναι: "Γνωρίζετε ότι όταν παίρνετε την ευθύνη να κατηγορήσετε κάποιον για κάτι, ειδικά κάποιον που δεν γνωρίζετε, το μόνο πράγμα που επιτυγχάνετε είναι να αποκαλύπτετε κάτι για τον εαυτό σας ή κάτι που φοβάστε για τον εαυτό σας; Δεν σας γνωρίζω και δεν ξέρω ποιος σας έχει κάνει να νιώθετε ότι αν μεγαλώσετε δεν έχετε αξία, δεν μπορείτε να είστε ελκυστικοί ή σέξι ... Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο δυσαρεστημένοι πρέπει να αισθάνεστε για να αφήνετε σχόλια όπως αυτό. Ξέρω ότι έχετε πολλά περισσότερα να προσφέρετε από το να αφήνετε τέτοιου είδους σχόλια".

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο sexy στιγμές της Kim Kardashian

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.