CELEBRITIES

Michelle Obama: Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ μοιάζει να είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον Barack Obama


The Jennettes

7 Δεκεμβρίου 2019

Michelle Obama: Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ μοιάζει να είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον Barack Obama

Μετά από έντονες ανθρωπιστικές δράσεις και ταξίδια, η Michelle Obama δηλώνει χαρούμενη, καθώς απολαμβάνει περισσότερο χρόνο μόνη με τον Barack Obama αυτό το διάστημα, όπως δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People. 

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ μιλάει για τη σημασία του ποιοτικού χρόνου που απολαμβάνει με τον σύζυγό της από όταν η μικρότερη κόρη τους, Sasha πήγε στο πανεπιστήμιο το φθινόπωρο. “Είναι σαν να ανακαλύπτουμε από την αρχή, όλες τις μικρές εκείνες στιγμές που προσφέρουν χαρά. Τώρα είμαι μόνο εγώ και ο Obama, και είχαμε ξεχάσει πώς είναι αυτό με τόσες υποχρεώσεις”, δηλώνει η ίδια.  

Όπως προσθέτει, “Πολλές φορές, τον κοιτάζω και σκέφτομαι: Πού ήσουν 21 χρόνια;”. “Είναι πολύ ωραίο να ανακαλύπτεις από την αρχή τον άνθρωπό σου, αλλά δεν παύει να είναι δύσκολος ο αποχωρισμός μας από τα κορίτσια, καθώς μας λείπουν πολύ. Προσαρμοζόμαστε στις νέες συνθήκες που μας δίνουν περισσότερο χρόνο για τους δυο μας και αυτό είναι κάτι πραγματικά ξεχωριστό”.  

Αξίζει να αναφερθεί πως η Michelle Obama είναι ένα από τα τέσσερα πρόσωπα του περιοδικού People για το 2019, καθώς το αποκαλυπτικό βιβλίο για τη ζωή της, Becoming έχει ήδη ξεπεράσει τα 11 εκατομμύρια αντίγραφα, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο.  

Δείτε ακόμη: Barack & Michelle Obama: Οι αγαπημένες μας στιγμές τους 


 
 
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.