CELEBRITIES

Η Kim Kardashian έκανε την πιο κακόγουστη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο σπίτι της- Το twitter τη σύγκρινε με "marshmallows"


The Jennettes

7 Δεκεμβρίου 2019

Η Kim Kardashian έκανε την πιο κακόγουστη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο σπίτι της- Το twitter τη σύγκρινε με "marshmallows"

Η Kim Kardashian στόλισε "γιορτινά" την πολυτελή της έπαυλη στην California, ανεβάζοντας stories με τις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις της.

Η 39χρονη τηλεπερσόνα μπορεί να μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της με τους followers της, αλλά εκείνοι φαίνεται πως δεν μπόρεσαν να κάνουν το ίδιο. 

Η star των Keeping up With the Kardashians γέμισε με λευκά "δέντρα" το σπίτι της σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη, με αποτέλεσμα πολλοί followers να τα συγκρίνουν με ταμπόν και ζαχαρωτά. Ακολουθούν μερικά από τα πιο αρνητικά σχόλια: “Παρακαλώ, να πει κάποιος στην Kim ότι αυτά δεν είναι χριστουγεννιάτικα δέντρα αλλά τεράστια ταμπόν”, “Η λευκή της διακόσμηση μοιάζει με marshmallows”, “Η Kim δεν θα μπορούσε να κάνει πιο άσχημο το σπίτι της για τα Χριστούγεννα”.   

Οι χιστουγεννιάτικες συνθέσεις της Kim συμπεριέλαβαν μεταξύ άλλων, και τον στολισμό ενός παραδοσιακού πράσινου δέντρου με λευκά φωτάκια, αλλά οι περισσότεροι εστίασαν στις λευκές παράξενες φιγούρες με τις οποίες επέλεξε να “ντύσει” το σπίτι της. Στοιχηματίζουμε πως μετά τα παραπάνω σχόλια, η ίδια εξαφάνισε τα λευκά παράξενα αντικείμενα από το σπίτι της! 

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο sexy στιγμές της Kim Kardashian 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.