CELEBRITIES

John Travolta: «Έμεινα άφωνος όταν έμαθα ότι θα χόρευα με την πριγκίπισσα Diana»- Το «The Travolta Dress» βγαίνει σήμερα σε δημοπρασία


The Jennettes

9 Δεκεμβρίου 2019

John Travolta: «Έμεινα άφωνος όταν έμαθα ότι θα χόρευα με την πριγκίπισσα Diana»- Το «The Travolta Dress» βγαίνει σήμερα σε δημοπρασία

Το iconic βελούδινο, μαύρο φόρεμα της πριγκίπισσας Diana από τον χορό με τον John Travolta βγαίνει επιτέλους σήμερα σε δημοπρασία και ο ίδιος μίλησε πρόσφατα, για την «άβολη» εμπειρία που έζησε στον Λευκό Οίκο στις 9 Νοεμβρίου του 1985. 

 Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, ο ίδιος έμεινε άφωνος όταν έμαθε ότι θα χόρευε με την πριγκίπισσα Diana εκείνη τη βραδιά. «Δεν ήξερα ότι θα χορέψουμε μαζί, κανείς δεν μου είχε πει ότι θα γινόμουν ο Prince Charming της βραδιάς».

Παρά το γεγονός ότι ήταν αρκετά διάσημος, ο Travolta ήταν πολύ αμήχανος τη στιγμή του χορού. Όπως αποκαλύπτει, «Είχα μείνει έκπληκτος. Η Diana μου έδειχνε τις κινήσεις, κι εγώ από μέσα μου έλεγα ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Ένιωθα σαν μαθητής στο σχολείο».

Η θρυλική βράδια για τον Travolta, όπως τη χαρακτήρισε ο ίδιος, ήταν «ένα από τα highlights της ζωής του».  Το θρυλικό φόρεμα της Diana βγαίνει σήμερα σε δημοπρασία με τιμή εκκίνησης την τιμή των περίπου $450.000 στο Taylor Auctions event, Passion for Fashion. 

Δείτε ακόμη: Πριγκίπισσα Diana: Αυτοί είναι οι 7 πιο αγαπημένοι διάσημοι φίλοι της 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.