CELEBRITIES

Η Angelina Jolie γνώρισε θαυμαστή που έχει κάνει τατουάζ με το πρόσωπό της


The Jennettes

10 Δεκεμβρίου 2019

Η Angelina Jolie γνώρισε θαυμαστή που έχει κάνει τατουάζ με το πρόσωπό της

H Angelina Jolie έχει γίνει το είδωλο πολλών θαυμαστών της και αυτό επιβεβαιώθηκε πρόσφατα από έναν νεαρό ηθοποιό, ο οποίος έχει κάνει τατουάζ με το πρόσωπό της. 

 

Η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε στο θέατρο West End του Λονδίνου για να παρακολουθήσει την παράσταση «Dear Evan Hansen» και συναντήθηκε με μέλη του θεατρικού έργου.

Ωστόσο, ένας από τους εφεδρικούς ηθοποιούς του θεατρικού, ο Alex Thomas Smith ήταν φανερά συγκινημένος που κατάφερε να δει από κοντά τη Jolie. Όπως δημοσίευσε ο ίδιος μετά, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να δείξει τον ενθουσιασμό του: «Της έδειξα το τατουάζ μου και το λάτρεψε, ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ, με φίλησε στο μάγουλο και είπε πως θα ξανάρθει να δει το σόου μου. Δε θα συνέλθω ποτέ».

Η Angelina ποζάρει στο μπράτσο του με ένα τσιγάρο, κάτω από το οποίο του έδωσε αυτόγραφο, αφού πρώτα η ίδια είχε ξεσπάσει σε γέλια. Πολλοί μάλιστα, στα σχόλια που ακολούθησαν, τον παρότρυναν να κάνει τατουάζ  και την υπογραφή της! Ο τρελαμένος οπαδός της Jolie φαίνεται πως βρήκε ήδη, το επόμενο σχέδιο. 

Δείτε ακόμη: H Angelina Jolie έκανε μία εμφάνιση σαν πραγματική δούκισσα 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.