CELEBRITIES

Beyonce: «Είχα πολλές αποβολές πριν αποκτήσω τα παιδιά μου. Έπρεπε πρώτα να γίνω μητέρα του εαυτού μου»


The Jennettes

10 Δεκεμβρίου 2019

Beyonce: «Είχα πολλές αποβολές πριν αποκτήσω τα παιδιά μου. Έπρεπε πρώτα να γίνω μητέρα του εαυτού μου»

Μπορεί η Beyonce να είναι μία από τις πιο επιτυχημένες perfomer σε όλο τον κόσμο, αλλά ο ορισμός της επιτυχίας για εκείνη έχει αλλάξει ριζικά από τότε που έγινε μητέρα.

Σε μια νέα συνέντευξή της, η βραβευμένη τραγουδίστρια με Grammy, μίλησε για το ταξίδι της στη μητρότητα και τα προβλήματα που αντιμετώπισε. Η Beyonce αποκάλυψε "Μετά από μια δύσκολη εγκυμοσύνη, πήρα τον χρόνο μου για να επικεντρωθώ στην υγεία μου". Πρόσθεσε ότι η οδυνηρή εμπειρία των αποβολών, της δίδαξε κάτι πολύτιμο για τον εαυτό της.

"Η ύπαρξη αποβολών μου έμαθε ότι έπρεπε να είμαι μητέρα του εαυτού μου, πριν μπορέσω να είμαι μητέρα σε κάποιον άλλο", είπε. "Τότε είχα τη Blue, και η αναζήτησή μου έγινε βαθύτερη, πέθανα και αναγεννήθηκα στη σχέση μου και η αναζήτηση για τον εαυτό μου έγινε ακόμα πιο δυνατή, και τώρα είναι δύσκολο για μένα να πάω πίσω. Η αληθινή μου νίκη δημιουργεί τέχνη και κληρονομιά που αφήνω ελπίζω να ζήσει πολύ πέρα από μένα.

Δείτε ακόμη: H Beyonce και ο Jay Z αγόρασαν εξοχικό αξίας 26 δισεκατομμυρίων

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.