CELEBRITIES

«Fuck Harvey»: To μήνυμα στο μπράτσο της Emily Ratajkowski για τον Weinstein δε χρειαζεται καμία επεξήγηση


Μάρθα Κουμπάνη

12 Δεκεμβρίου 2019

«Fuck Harvey»: To μήνυμα στο μπράτσο της Emily Ratajkowski για τον Weinstein δε χρειαζεται καμία επεξήγηση

Η Emily Ratajkowski εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του Uncut Gems, με το σύζυγο της Sebastian Bear-McClard και έκανε το απόλυτο statement, αυτή την φορά όχι με το look της ούτε με κάποια τολμηρή πόζα.

Η Emily Ratajkowski  απάντησε στον Weinstein και την είδηση της εγγύησης ύψους 25 εκατομμυρίων δολαρίων, με περισσότερες από 30 γυναίκες ηθοποιούς και υπάλληλους να τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση.

Η 28χρονη, έδειξε με υπερηφάνεια το μήνυμα που ήταν γραμμένο στο μπράτσο της καθώς πόζαρε στο κόκκινο χαλί και η αλήθεια είναι πώς πλέον την αγαπάμε λίγο παραπάνω.

Η ηθοποιός η οποία έδειξε την υποστήριξη της στο κίνημα #metoo από την αρχή, έγραψε στο Instagram:

«Σήμερα ο Harvey Weinstein και το πρώην στούντιο του έκαναν μια συμφωνία αξίας 25 εκατομμυρίων δολαρίων με τα θύματά του. Ο Weinstein, κατηγορούμενος για αδικήματα που κυμαίνονται από σεξουαλική παρενόχληση μέχρι βιασμό, δεν θα χρειαστεί να παραδεχτεί αδίκημα ή να πληρώσει τα δικά του χρήματα. #nojusticenopeace».  
Έκανε έτσι μία τολμηρή δήλωση και εξέφρασε την απογοήτευση της προς την δικαιοσύνη κάτι το οποίο μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνες. 

Δείτε ακόμα: Το summer style της Emily Ratajkowski 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.