CELEBRITIES

Η Julia Roberts και η Michelle Obama στο πλευρό των γυναικών στο Βιετνάμ


The Jennettes

14 Δεκεμβρίου 2019

Η Julia Roberts και η Michelle Obama στο πλευρό των γυναικών στο Βιετνάμ

Σε συνεργασία με την Global Girls Alliance, η οποία ανήκει στο Ίδρυμα Obama, η διάσημη ηθοποιός, Julia Roberts και η πρώην Πρώτη Κυρία, Michelle Obama, επισκέφτηκαν το γυμνάσιο Cần Giuộc.

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, περίπου 98 εκατομμύρια κορίτσια σε όλο τον κόσμο δεν φοιτούν στο σχολείο. Είναι κάτι που η Roberts θέλει να τονίσει. "Αυτό που όλοι οι άνθρωποι χρειάζεται να γνωρίζουν είναι ότι η γνώση είναι η αληθινή δύναμη. Είναι το μόνο πράγμα που θα μας σώσει", είπε η Roberts.

"Είναι αδύνατο να αγνοηθεί ότι αν αναλογιστούμε ότι οι γυναίκες είναι το 52% του παγκόσμιου πληθυσμού. Πώς πιστεύουμε ότι μπορούμε να πορευθούμε με λιγότερες από τις μισές γνώσεις που μπορεί να χρειαστούν για να συνεχίσουμε σε αυτόν τον πλανήτη; Έτσι, πρέπει να επενδύσουμε στην εκπαίδευση των κοριτσιών, επενδύοντας στον εαυτό μας", ανέφερε χαρακτηριστικά η διάσημη ηθοποιός.

Δείτε ακόμη:Πώς θα ήταν 9 κλασικοί πίνακες αν οι πρωταγωνιστές τους ήταν αγαπημένοι ηθοποιοί του Hollywood

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.