CELEBRITIES

Charlize Theron: «Διάσημος σκηνοθέτης με παρενόχλησε σεξουαλικά»


The Jennettes

18 Δεκεμβρίου 2019

Charlize Theron: «Διάσημος σκηνοθέτης με παρενόχλησε σεξουαλικά»

Η αγαπημένη ηθοποιός, Charlize Theron μίλησε στο NPR με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας Bombshell, η οποία περιστρέφεται γύρω από την «πτώση» του επικεφαλής των Fox News, Roger Ailes. 

Με αφορμή την ταινία, η Theron μίλησε για τη δική της εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης, περιγράφοντας πως ένας «διάσημος σκηνοθέτης», χωρίς να τον κατονομάσει, την είχε φωνάξει σπίτι του για μία οντισιόν ένα Σαββατόβραδο του 1994. 

Όπως περιγράφει η ίδια, «Φορούσε μεταξωτές πιτζάμες, μου πρόσφερε ένα ποτό και άρχισε να μου τρίβει το γόνατο». Εκείνη την περίοδο, η Theron ξεκινούσε την καριέρα της οπότε είχε πλήρη άγνοια για αυτό που συνέβη, σύμφωνα με τις δηλώσεις της.

«Δεν ήξερα τα κόλπα. Έλεγα στον εαυτό μου καθώς οδηγούσα σπίτι του στις 9 το βράδυ, ότι μπορεί έτσι να γίνονται τα πράγματα στη βιομηχανία του κινηματογράφου. Δεν ξέρεις τι να κάνεις. Αν δεν το έχεις βιώσει, είναι πολύ δύσκολο να συνειδητοποιήσεις τι γίνεται. Για καιρό δεν ήμουν καν απολύτως βέβαιη ότι ήταν σεξουαλική παρενόχληση.

Η 44χρονη Charlize σήμερα θυμώνει με τον εαυτό της που δεν αντέδρασε τότε, όπως θα ήθελε: «Μου ρίχνω μεγάλο μερίδιο ευθύνης που δεν είπα τα σωστά πράγματα και δεν τον έστειλα στον αγύριστο, που δεν έκανα τίποτα από αυτά που όλοι θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα κάναμε σε τέτοιες καταστάσεις».

Η ηθοποιός απλά αποχώρησε από το σπίτι του, ζητώντας συγγνώμη, καθώς όπως ισχυρίστηκε, έπρεπε να φύγει. Σύμφωνα με την ίδια, οκτώ χρόνια αργότερα, ο ίδιος σκηνοθέτης της προσέφερε έναν ρόλο, κι έτσι δέχτηκε να τον συναντήσει επειδή σκέφτηκε ότι θα είχε την ευκαιρία να τον αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο και να του πει όσα πίστευε για εκείνον.

Όταν όμως κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, η ίδια αναφέρθηκε στο περιστατικό, ο σκηνοθέτης αρνήθηκε να το συζητήσει. «Απλώς άλλαζε θέμα και δεν ήθελε να αναφερθεί καθόλου σε αυτό. Εκείνη τη στιγμή, συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε κάνει κάτι τέτοιο και ότι και άλλες γυναίκες είχαν κάνει αυτή τη συζήτηση μαζί του».

Όπως καταλήγει η ηθοποιός, «Δυστυχώς δεν ήρθε ποτέ η στιγμή που ήθελα να βιώσω. Δεν υπήρχε ψυχική ικανοποίηση, καθώς δεν κατάφερα να τον φέρω στην ίδια δύσκολη θέση με εμένα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.