CELEBRITIES

Burning Questions: Η Julia Roberts απάντησε στο μεγαλύτερο δίλημμα που της έθεσε η Ellen DeGeneres


The Jennettes

18 Δεκεμβρίου 2019

Burning Questions: Η Julia Roberts απάντησε στο μεγαλύτερο δίλημμα που της έθεσε η Ellen DeGeneres

H Julia Roberts βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της Ellen DeGeneres, καθώς δέχτηκε την πρόκληση να απαντήσει στις πιο burning questions της διάσημης τηλεπαρουσιάστριας. 

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που η Ellen έθεσε στην αγαπημένη ηθοποιό, ήταν και η εξής: "Εάν ήσουν ναυαγός σε ένα ερημονήσι, ποιον από τους παλιούς συνεργάτες σου θα προτιμούσες να έχεις μαζί σου; Τον George Clooney, τον Brad Pitt ή τον Tom Hanks;".  

Η Julia Roberts ξέσπασε σε γέλια, απαντώντας πως "και οι τρεις θα φαίνονταν χρήσιμοι" σε αυτή την αποστολή για διαφορετικούς λόγους. Όπως η ίδια απάντησε, "Ο Tom το έχει ξανακάνει οπότε ξέρει καλά πώς να το αντιμετωπίσει", αναφερόμενη στον ρόλο του στην ταινία Castaway, "Ο Brad θα ήταν ιδιαίτερα συντροφικός και θα προσέφερε αισιόδοξες λύσεις", ενώ με τον Clooney "απλώς θα γελούσες και θα καιγόσουν από τον ήλιο και μετά θα πέθαινες".

Η απάντηση προκάλεσε γέλια, καταχειροκροτήθηκε από το κοινό και σύντομα έγινε viral!

Δείτε ακόμη: Οι τολμηρές αλλαγές στο hairlook της Julia Roberts 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.