CELEBRITIES

Τι ποτό επιλέγει να πίνει η βασίλισσα Ελισάβετ κάθε Χριστούγεννα;


The Jennettes

18 Δεκεμβρίου 2019

Τι ποτό επιλέγει να πίνει η βασίλισσα Ελισάβετ κάθε Χριστούγεννα;

Κάθε χρόνο, η βασίλισσα Ελισάβετ περνάει τα Χριστούγεννα με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στην εξοχική της κατοικία που βρίσκεται βορειότερα του Λονδίνου.

Σε ένα πρόσφατο ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στο Channel 5 με τίτλο "Inside Sandringham: Holidaying with the Queen", αποκαλύπτεται μεταξύ άλλων, το ποτό που επιλέγει κάθε χρόνο η βασίλισσα Ελισάβετ για να τη συντροφεύει στις γιορτές. 

Σύμφωνα με την ειδικό σε θέματα της βασιλικής οικογένειας, Ingrid Seward: "Η βασίλισσα Ελισάβετ απολαμβάνει πάντα ένα κλασικό Martini, ενώ οι υπόλοιποι συνήθως σαμπάνια. Ο πρίγκιπας Φίλιππος πίνει ελάχιστα, όμως ετοιμάζει για τους καλεσμένους τα πιο "δυνατά" cocktails. Οι επισκέπτες πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτά τα ποτά μπορεί να τους "στείλουν"!

Οι καλεσμένοι συνήθως φεύγουν την επόμενη ημέρα, ωστόσο η βασίλισσα Ελισάβετ και ο δούκας του Εδιμβούργου παραμένουν μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου για να σηματοδοτήσουν την επέτειο θανάτου του πατέρα της, Γεωργίου ΣΤ', που πέθανε στο κτήμα το 1952. Οι στιγμές πάντως, στο Sandringham House είναι "ιδιαίτερα χαλαρές" και κάνουν τους καλεσμένους να περνούν πολύ όμορφα και βασιλικά!

Δείτε ακόμη: 23 πράγματα που δεν γνωρίζετε για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β' 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.