CELEBRITIES

Η Demi Moore φωτογραφίζει τις τρεις κόρες της να ποζάρουν σαν επαγγελματίες μοντέλα στο στολισμένο σπίτι τους


The Jennettes

19 Δεκεμβρίου 2019

Η Demi Moore φωτογραφίζει τις τρεις κόρες της να ποζάρουν σαν επαγγελματίες μοντέλα στο στολισμένο σπίτι τους

Η Rumer, η Talula και η Scout Willis φορούν εντυπωσιακά φορέματα σε έντονα χρώματα και φωτογραφίζονται από τη μητέρα τους, Demi Moore με χριστουγεννιάτικη διάθεση και αποκαλυπτικά φορέματα.

Σαν επαγγελματίες μοντέλα ποζάρουν οι τρεις κόρες της Demi Moore και του Bruce Willis, ενώ η Moore ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη συγκεκριμένη φωτογραφία αποσπώντας χιλιάδες likes και σχόλια. H Rummer φοράει κόκκινο φόρεμα, η Scout πράσινο και η Talula, η οποία πρόσφατα κουρεύτηκε όπως η διάσημη μητέρα της, ένα μπλε.

Μάλιστα η διάσημη ηθοποιός έφραψε χαρακτηριστικά "Οι χριστυγεννιάτικοι άγγελοί μου" στη φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram. Ο Bruce Willis παντρεύτηκε τη Demi Moore το 1987 και αποτέλεσαν έναν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood για τα επόμενα 13 χρόνια. Αποφάσισαν το 2000 να χωρίσουν, αλλά παρέμειναν δύο πολύ καλοί φίλοι.

Δείτε ακόμη: Η εντυπωσιακή και λαμπερή Demi Moore

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.