CELEBRITIES

H Emilia Clarke βάζει τέλος στις selfies με τους fans της μετά από κρίση πανικού


The Jennettes

23 Δεκεμβρίου 2019

H Emilia Clarke βάζει τέλος στις selfies με τους fans της μετά από κρίση πανικού

Η σταρ των "Game of Thrones", Emilia Clarke, δήλωσε πρόσφατα ότι "τελείωσε" με τις selfies με τους fans της, μετά από κρίση πανικού που έπαθε, ενώ την πλησίασε κάποιος για να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί.

"Πραγματικά περπατούσα στο αεροδρόμιο και ξαφνικά άρχισα να παθαίνω πανικό με πλήρη εξάντληση. Ήμουν μόνη μου, μιλούσα στο τηλέφωνο στη μαμά μου λέγοντας:" Νιώθω σαν να μην αναπνέω, δεν ξέρω τι συμβαίνει ", ανέφερε χαρακτηριστικά η διάσημη ηθοποιός. Η μητέρα της την συμβούλευσε να καθίσει κάπου, ενώ η Clarke άρχισε να κλαίει ασταμάτητα.

"Είμαι εκεί και τα δάκρυα ρέουν. Κι εκεί έρχεται ένας τύπος και μου λέει," Μπορούμε να βγάλουμε μια selfie; " Και του απαντάω, «δεν μπορώ να αναπνεύσω, λυπάμαι πολύ», είπε η Clarke, προσθέτοντας: «Βλέπει κάποιος έναν άνθρωπο σε μία τραγική κατάσταση, δεν ξέρω πώς το κάνε αυτό."

Μετά από αυτό το συμβάν, η Emilia Clarke, αποφάσισε να βάλει τέλος στις selfies με τους fans της. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Clarke ανοίγεται για τους αγώνες της που κάνει, ώστε να είναι ψυχικά και σωματικά καλά. Νωρίτερα φέτος, έγραψε ένα συναισθηματικό κείμενο στο New Yorker, στο οποίο αποκάλυψε ότι είχε υποστεί δύο ανευρύσματα του εγκεφάλου, ενώ κινηματογραφούσε το "Game of Thrones" του HBO.

Δείτε ακόμη: Cannes 2018: Το Dior φόρεμα της Emilia Clarke χρειάστηκε 250 ώρες για να δημιουργηθεί

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.