CELEBRITIES

Τα παιδιά της Victoria Beckham βαφτίστηκαν - Η στιλάτη εμφάνιση της νονάς Eva Longoria


The Jennettes

23 Δεκεμβρίου 2019

Τα παιδιά της Victoria Beckham βαφτίστηκαν - Η στιλάτη εμφάνιση της νονάς Eva Longoria

Η Victoria Beckham βάφτισε τα δυο της παιδιά, Harper και Cruz Beckham και το αποκάλυψε, μάλιστα, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

H 8χρονη κόρη της Harper και ο 14χρονος Cruz, βαφτίστηκαν σε μια τελετή γεμάτη λαμπερούς καλεσμένους, ενώ οι γονείς τους, Victoria και David Beckham, ήταν φανερά συγκινημένοι και χαρούμενοι. “Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανη για τα παιδιά μου και ευγνώμων για την οικογένειά μου και τους πιο υπέροχους νονούς. Σας αγαπάμε Eva Longoria, Ken Paves, Marc Anthony και David Gardner”, έγραψε η  Victoria Beckham στη λεζάντα της οικογενειακής φωτογραφίας, που τραβήχτηκε μέσα στην Καθολική εκκλησία.

Τις εντυπώσεις έκλεψε με τη στιλάτη εμφάνισή της η νονά, Eva Longoria, ενώ ανάμεσα στους νονούς ήταν ο Ken Paves, ο Marc Anthony και ο David Gardner. Πριν τη βάφτιση ο David δημοσίευσε ένα βίντεο της κόρης τους Harper, η οποία εύχεται σε όλους καλά Χριστούγεννα.

 Δείτε ακόμη: Tα ωραιότερα looks από το show Victoria Beckham S/S 2020

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.