CELEBRITIES

Zoë Kravitz: Ποζάρει σαν σύγχρονη Εύα για να γιορτάσει την παραπομπή του Trump σε δίκη


The Jennettes

23 Δεκεμβρίου 2019

Zoë Kravitz: Ποζάρει σαν σύγχρονη Εύα για να γιορτάσει την παραπομπή του Trump σε δίκη

Το μεγαλύτερο μέρος του Hollywood έχει εκφράσει εδώ και καιρό τη δυσαρέσκειά του για τον Πρόεδρο της Αμερικής, Donald Trump, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που χάρηκαν με την παραπομπή του σε δίκη. Η Zoë Kravitz, γνωστή για τους ρόλους της στις σειρές «Big Little Lies» και «Fantastic Beasts», εξέφρασε τη χαρά της στο διαδίκτυο, χλευάζοντας τον Trump.

H ​​φωτογραφία που δημοσίευσε τη δείχνει τόπλες να δαγκώνει ένα ροδάκινο, παίζοντας με το λογοπαίγνιο (impeachment - peach), ενώ τα χέρια της κρύβουν το στήθος της. Τα χιλιάδες σχόλια και likes φυσικά δεν έλειψαν. Η Kravitz ενώθηκε με άλλες προσωπικότητες, όπως ο Michael Moore, ο οποίος έλαβε μέρος στην ψηφοφορία αυτοπροσώπως.

Εν τω μεταξύ, μία από πιο τους μακροχρόνιους εχθρούς του Trump, η Rosie O'Donnell, την οποία ο Trump συνέχισε να ονομάζει "πραγματική χαμένη", μοιράστηκε τη χαρά της στο διαδίκτυο με το tweet, "Ο Θεός ευλόγησε σήμερα την Αμερική". Ενώ, η Alyssa Milano μοιράστηκε: "περίμενα αυτή τη στιγμή πολύ, ίσως να χορέψω χαρούμενα, αλλά είμαι απλά λυπημένη και θλιβερή, και η μισαλλοδοξία και η ξενοφοβία, τα ψέματα έχουν φτάσει πια σε άλλο επίπεδο, και πρέπει να τελειώνουμε."

Δείτε ακόμη: Η Bella Hadid πιο προκλητική από ποτέ στο πάρτι του Harper's Bazaar

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.