Η Madonna έχει σχέση με τον 25χρονο χορευτή της και οι γονείς του τη γνώρισαν και εγκρίνουν

The Jennettes
Τρίτη 24 Δεκέμβριος 2019

Η 61χρονη Madonna έχει σχέση με τον 25χρονο χορευτή της, Ahlamalik Williams και πρόσφατα γνώρισε τους γονείς του αγαπημένου της, οι οποίο είναι μικρότεροι της. 

Τα μελλοντικά πεθερικά της Madonna τρέφουν ιδιαίτερη συμπάθεια για την ίδια, καθώς έχουν αποδεχτεί το γεγονός πως ο γιος τους σχεδιάζει το μέλλον του μαζί με τη διάσημη τραγουδίστρια.

Η μητέρα μάλιστα, του συντρόφου της, πιστεύει πως οι δυο τους είναι πολύ πιθανό να παντρευτούν ενώ και οι δύο γονείς βλέπουν ότι και η Madonna ονειρεύεται τη ζωή της μαζί με τον γιο τους. 

Σύμφωνα με τον πατέρα του Williams, «Η Madonna δεν έχει σταματήσει να λέει πόσο πολύ νοιάζεται για τον γιο μας. Λέει ότι είναι έξυπνος και πολύ ταλαντούχος. Μας έχει πει επίσης, ότι είναι τόσο ερωτευμένη μαζί του και δεν ανησυχούμε, καθώς πρόκειται να τη φροντίζει. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα ηλικίας μεταξύ των δύο, 36 χρόνια.

Η Madonna είναι δύο χρόνια μεγαλύτερη από εμένα, αλλά έχω πει στον γιο μου ότι η αγάπη δεν έχει ηλικία. Τον ρώτησα πώς αισθάνεται γι’ αυτή και είπε ότι είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ». 

Η σχέση των δύο επιβεβαιώθηκε από τους γονείς του χορευτή μετά τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε, στην οποία φαίνεται το ζευγάρι σε μπαλκόνι στο Miami. 

Δείτε ακόμη: Madonna: Η βασίλισσα της Ποπ, 18 χρονών χορεύει γυμνή μπαλέτο