CELEBRITIES

Δύσκολη η αρχή του 2020 για τη Victoria Beckham - Κάνει περικοπές και απολύει εργαζομένους


The Jennettes

1 Ιανουαρίου 2020

Δύσκολη η αρχή του 2020 για τη Victoria Beckham - Κάνει περικοπές και απολύει εργαζομένους

Σε περικοπές είναι αναγκασμένη να προχωρήσει η Victoria Beckham και πλέον θα πρέπει να αποχωριστεί πολλές από τις αγαπημένες πολυτελείς συνήθειές της, αφού η εταιρεία ρούχων που διαθέτει έχει πολλά οικονομικά προβλήματα.

Η Victoria Beckham, πρόσφατα κατέγραψε ζημίες άνω των 12 εκατομμυρίων βρετανικών λιρών και πλέον το πρώην Spice Girl πρέπει να λάβει δραστικά μέτρα για να εξοικονομήσει ρευστό για την εταιρεία της. Η Victoria δήλωσε ότι δεν μπορεί να πληρώνει προσωπικό σοφέρ και θα πρέπει είτε να οδηγεί μόνη της, είτε να χρησιμοποιεί ταξί για τις μετακινήσεις της. Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η βρετανική Sun: «Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο για την Posh. Έχει ήδη απολυθεί ο σοφέρ και οδηγεί μόνη της... Η Victoria είναι εξαντλημένη, αλλά έχει βάλει τα πάντα για να στήσει την αυτοκρατορία μόδας και δεν πρόκειται να εγκαταλείψει χωρίς αγώνα».

Από το 2016 η Victoria βρήκε στήριγμα στον σύζυγό της David, ο οποίος κατά διαστήματα έδινε «ανάσες» σωτηρίας χρηματοδοτώντας την Posh, ωστόσο τον περασμένο μήνα έγινε γνωστό ότι η εταιρεία έχασε το 2018 12 εκατ. λίρες, ενώ οι απώλειες της φτάνουν στα 11 χρόνια λειτουργίας της τα 42 εκατ. λίρες. Υπολογίζεται ότι ο David τα τρία τελευταία χρόνια έχει χρηματοδοτήσει το όνειρο της συζύγου του με 23 εκατ. λίρες.

Δείτε ακόμη: Victoria Beckham: H Spice Girl που έγινε σχεδιάστρια μόδας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.