CELEBRITIES

H Natalia Vodianova είπε το «ναι» και παντρεύεται τον δισεκατομμυριούχο Antoine Arnaud


The Jennettes

3 Ιανουαρίου 2020

H Natalia Vodianova είπε το «ναι» και παντρεύεται τον δισεκατομμυριούχο Antoine Arnaud

H Natalia Vodianova, μετά από αρκετά χρόνια, αποδέχθηκε την πρόταση γάμου του συντρόφου της και πατέρα των παιδιών της, Antoine Arnaud.

Το 37χρονο μοντέλο θα παντρευτεί τον 42χρονο Antoine, του οποίου ο πατέρας, Bernard Arnault είναι ο ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης εταιρείας πολυτελών ειδών στον κόσμο, της LVMH Moet Hennessy. Μάλιστα, η εκτιμώμενη περιουσία του, που αγγίζει τα 84 δισεκατομμύρια δολάρια, τον καθιστά τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο μετά τον ιδρυτή του Amazon, Jeff Bezos και τον Bill Gates της Microsoft.

Η ξανθιά καλλονή επιβεβαίωσε τον αρραβώνα, αναρτώντας μία φωτογραφία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς που την δείχνει να φορά ένα εντυπωσιακό μονόπετρο και να απολαμβάνει μια ζεστή αγκαλιά από τον σύντροφό της. «Αυτό το έτος ήταν όμορφο και αξέχαστο. 2020 σου ερχόμαστε. Ανυπομονώ να γιορτάσω την νέα χρονιά με τους αγαπημένους μας».

Δείτε ακόμη: Οι δέκα πιο πλούσιοι άνθρωποι στον κόσμο για το 2019

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.