CELEBRITIES

Οι backstage φωτογραφίες της Jennifer Aniston λίγο πριν τις Χρυσές Σφαίρες


The Jennettes

7 Ιανουαρίου 2020

Οι backstage φωτογραφίες της Jennifer Aniston λίγο πριν τις Χρυσές Σφαίρες

Η 77η τελετή των Χρυσών Σφαιρών πραγματοποιήθηκε με πλήθος κόσμου και αγαπημένων μας σταρ να παρευρίσκονται στο λαμπερό event. Δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη μας Jennifer Aniston, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με τη μαύρη Dior δημιουργία που επέλεξε να φορέσει.

Η διάσημη ηθοποιός κατάφερε να μπει ανάμεσα στις πιο καλοντυμένες της βραδιάς. Ενώ η ίδια μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram backstage φωτογραφίες της καταφέρνοντας να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Η Aniston μάλιστα σχολίασε: "Από το χθεσινό βράδυ. Οι μικρές μου με υποστήριξαν όλο το βράδυ. Είχα φυσικά και πολύ χώρο κάτω από το φόρεμά μου. Ευχαριστώ τον οίκο Dior για τη θαυμάσια δημιουργία του.

Ενώ και ο Οίκος Dior δημοσίευσε φωτογραφίες από τα σχέδια του συγκεκριμένου φορέματος, επισημαίνοντας ότι χρειάστηκαν περισσότερες από 200 ώρες για να φτιαχτεί.

Δείτε ακόμη:GOLDEN GLOBES 2020: BEST LOOKS

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.