CELEBRITIES

Βασιλική Οικογένεια: Η πρώτη αντίδραση του παλατιού στην είδηση της παραίτησης του Harry και της Meghan Markle


The Jennettes

9 Ιανουαρίου 2020

Βασιλική Οικογένεια: Η πρώτη αντίδραση του παλατιού στην είδηση της παραίτησης του Harry και της Meghan Markle

Η απόφαση της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry ξάφνιασε τους πάντες, ακόμη και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας και την βασίλισσα Ελισάβετ αν και τα «σημάδια» είχαν φανεί από την στιγμή που είχαν αποφασίσει να κάνουν χώρια διακοπές, ταξιδεύοντας στον Καναδά.

Η βρετανική βασιλική οικογένεια αντέδρασε στην ανακοίνωση του Χάρι και της Μέγκαν τονίζοντας ότι "κατανοεί" τη βούληση του πρίγκιπα Harry και της συζύγου του Meghan να αποστασιοποιηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, αλλά προειδοποίησε ότι αυτή η αποχώρηση είναι "περίπλοκη" και θα πάρει "χρόνο". "Οι συζητήσεις με τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex είναι σε πρώιμο στάδιο. Κατανοούμε την επιθυμία τους να ακολουθήσουν άλλο δρόμο, ωστόσο χρειάζεται χρόνος προκειμένου να διευθετηθούν περίπλοκα θέματα", αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τo παλάτι.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Daily Mail, οι Meghan Markle και πρίγκιπας Harry, όντως δεν ενημέρωσαν την οικογένειά τους για την απόφαση, με την βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρίγκιπα Κάρολο και τον αδερφό του, πρίγκιπα William, να μαθαίνουν για την απόφασή τους από την τηλεόραση. Τα Βρετανικά ΜΜΕ, αποκαλούμενα πηγή εντός του Παλατιού, ανέφεραν πως η βασίλισσα Ελισάβετ είναι πολύ απογοητευμένη από την απόφαση της Markle και του Harry. «Σοκαρισμένη, λυπημένη και λίγο έξαλλη με το ζευγάρι», είναι η Ελισάβετ, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Η απογοήτευση για τον Harry και την Meghan είναι έκδηλη και σε άλλα μέλη και ανθρώπους που βρίσκονται εντός του παλατιού.

Δείτε ακόμη:23 πράγματα που δεν γνωρίζετε για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β'

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.