CELEBRITIES

Leonardo Di Caprio: «Ούτε εγώ κατάλαβα ποιο ήταν το τέλος της ταινίας "Inception"»


The Jennettes

9 Ιανουαρίου 2020

Leonardo Di Caprio: «Ούτε εγώ κατάλαβα ποιο ήταν το τέλος της ταινίας "Inception"»

Ο Leonardo Di Caprio είναι εξίσου μπερδεμένος με το τέλος της κινηματογραφικής ταινίας Inception, στην οποία πρωταγωνιστούσε, όπως κι όλοι οι υπόλοιποι που την είδαν.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισης στο podcast WTF ο ηθοποιός είπε ότι ταυτίζεται με την αδυναμία που έχει ο Brad Pitt να εξηγήσει το τέλος του Ad Astra, αναγνωρίζοντας ότι όταν ρωτήθηκε τι συνέβη στο τέλος της ταινίας Inception ο Di Caprio απάντησε: «Δεν έχω ιδέα». «Εσείς εστιάζετε ακριβώς στον χαρακτήρα. Στον άνθρωπο», πρόσθεσε ο σταρ, ενώ, είπε ότι, ο ηθοποιός συνήθως ασχολείται με την ιστορία σε ένα επίπεδο, «όταν ήρθε ο Chris Nolan και αυτά που είχε στο μυαλό του, όλοι μαζί προσπαθούσαμε να συνδέσουμε το παζλ».

Ο διάσημος ηθοποιός που έχει και περιβαντολλογικές ανησυχίες προχώρησε στις συγκεκριμένες δηλώσεις, αφού πρώτα έγινε γνωστό ότι εκείνος και οι φίλοι του βοήθησαν να σώσουν τη ζωή ενός ανθρώπου. Το σκάφος του DiCaprio ήταν το μόνο που έψαχνε στην περιοχή όπου ο άνδρας είχε παρασυρθεί από τα νερά. Ο άνθρωπος εντοπίστηκε και διασώθηκε, περίπου μια ώρα πριν από το ηλιοβασίλεμα.

Δείτε ακόμη:Αυτές είναι οι σταρ του Hollywood που προτιμάμε χωρίς μακιγιάζ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.