Μήνυση 40 εκατομμυρίων δολαρίων στη Jennifer Lopez για την ταινία «Hustlers»

The Jennettes
Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2020

Η εταιρεία παραγωγής της Jennifer Lopez μηνύθηκε για 40 εκατομμύρια δολάρια από τη striper της πραγματικής ζωής που ενέπνευσε τον χαρακτήρα της ηθοποιού Ramona, στο "Hustlers".

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η Samatha Barbash υπέβαλε μήνυση εναντίον της εταιρείας παραγωγής της Nuyorican Productions της Jennifer Lopez, της STX Entertainment, της Gloria Sanchez Productions και της Pole Sisters LLC. Στην αγωγή, ο Barbash εξηγεί ότι το "Hustlers" βασίζεται σε άρθρο του περιοδικού 2015 της Νέας Υόρκης "The Hustlers on Scores" το οποίο βασίστηκε στα γεγονότα της πραγματικής ζωής της.

Ήταν striper στο Club's Gentleman's Club στη Νέα Υόρκη. Το 2017, κατηγορήθηκε για συνωμοσία, επίθεση και κλοπή. Υποστηρίζει ότι οι παραγωγοί ταινιών την πλησίαζαν πριν από την νέα ταινία της Jenniger Lopez για να "αποκτήσουν τη συγκατάθεσή της για την παραγωγή της ταινίας. Όμως, η ίδια αρνήθηκε να υπογράψει.

Τους κατηγορεί ότι κατάφωρα αγνοούν την άρνησή της να συμφωνήσει και αναφέρει ότι «εκμεταλλεύτηκαν» τον χαρακτήρα της στην ταινία. Η Barbash πιστεύει ότι ο χαρακτήρας της Ramona βασίζεται σε αυτήν. Κατηγορεί τους παραγωγούς, συμπεριλαμβανομένης και της J. Lo, που δίνει συνεντεύξεις, μιλώντας για τα γεγονότα της πραγματικής της ζωής. Ενώ δεν διστάζει να αναφέρει στη μήνυση και το γεγονός ότι στην ταινία η Lopez τη δείχνει να κάνει κατάχρηση ουσιών, σχολιάζοντας ότι το γεγονός αυτό είναι ανακριβές και προσβλητικό.

Δείτε ακόμη: Golden Globes 2020: Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε