Η Selena Gomez γυρίζει σελίδα και εξηγεί το λόγο που δεν θα ξανακάνει αισθησιακά video clips

The Jennettes
Παρασκευή 10 Ιανουάριος 2020

Η Selena Gomez το τελευταίο διάστημα έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και έχει μιλήσει ανοιχτά στα μέσα τόσο για τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα που είχε όσο και την επιθυμία της να μείνει μόνη της.

Η ίδια ποζάροντας για το ετήσιο τεύχος Talents & Legends του WSJ. Magazine, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είχα χαμηλή αυτοεκτίμηση και αυτό είναι κάτι που δουλεύω συνεχώς. Πλέον νιώθω πολύ δυνατή επειδή έμαθα πάρα πολλά για όσα μου συνέβαιναν σε πνευματικό επίπεδο».View this post on Instagram


Puma fam. In my Cali Sport. @pumasportstyle ❤

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Η pop τραγουδίστρια έχοντας αφιερώσει 6 ολόκληρα χρόνια στην ψυχοθεραπεία ανέφερε ότι: «Ανακάλυψα πως υποφέρω από προβλήματα ψυχικής υγείας. Και ειλικρινά αυτό ήταν ανακούφιση. Συνειδητοποίησα πως υπήρχε τρόπος να πάρω βοήθεια και να βρω ανθρώπους που να εμπιστεύομαι. Πήρα τα σωστά φάρμακα και η ζωή μου έχει αλλάξει εντελώς. Είμαι ελεύθερη εδώ και δυο χρόνια. Είμαι εντάξει με αυτό».

Τέλος έχει αποφασίσει να μην κάνει πλέον sexy video clips καθώς θεωρεί ότι έχει κάνει αρκετά στην καριέρα της και σε αυτή τη φάση της ζωής της θέλει να εστιάσει σε άλλο κομμάτι.