CELEBRITIES

Η συγκινητική εξομολόγηση του Joaquin Phoenix για την απουσία του αδερφού του, River


The Jennettes

14 Ιανουαρίου 2020

Η συγκινητική εξομολόγηση του Joaquin Phoenix για την απουσία του αδερφού του, River

Ο Joaquin Phoenix μίλησε πρόσφατα για το πώς έχει επηρεάσει τη ζωή του, ο θάνατος του αδερφού του, River.

Δίνοντας συνέντευξη στον Anderson Cooper στα πλαίσια του 60 minutes, ο 45χρονος ηθοποιός που είναι υποψήφιος για βραβείο Όσκαρ, εξομολογήθηκε τα όσα νιώθει μέχρι σήμερα, για τον χαμό του αδερφού του.

Ο River Phoenix έφυγε από τη ζωή στην ηλικία των 23 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών έξω από το Viper Room το 1993. Tο βράδυ του θανάτου του, ο 19χρονος Joaquin ήταν μαζί του στο club. Όπως δήλωσε ο ίδιος, «Ο River ήταν σημαντικός ηθοποιός και ουσιαστικά το αγνοούσαμε». 

Η απουσία του μεγαλύτερου αδερφού του έχει επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό τη ζωή του Joaquin Phoenix, ακόμη και τις ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει μετά το 1993. «Νιώθω πως σε κάθε ταινία που έχω παίξει, υπάρχει μια βαθιά σύνδεση με τον River. Και πιστεύω πως όλοι όσοι τον είχαμε κοντά μας, νιώθουμε ακόμη την "παρουσία" αλλά και την καθοδήγησή του στις ζωές μας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους».

Όπως προσθέτει ο διάσημος ηθοποιός, «Υπάρχει ένα σημείο στην ταινία Raging Bull όπου ο Robert De Niro συναντά ένα κορίτσι και αυτή η σκηνή κάτι ξυπνά μέσα μου, κάτι το οποίο μπορώ να δω μόνο μέσα από τα μάτια του αδερφού μου».

Δείτε ακόμη: To σώμα της 48χρονης Jennifer Lopez καταρρίπτει την έννοια της ηλικίας

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.