CELEBRITIES

Ο Ethan Hawke είναι υπερήφανος για την επιτυχία της κόρης του, Maya- Όλα όσα λέει για τη μεγάλη του αδυναμία


The Jennettes

14 Ιανουαρίου 2020

Ο Ethan Hawke είναι υπερήφανος για την επιτυχία της κόρης του, Maya- Όλα όσα λέει για τη μεγάλη του αδυναμία

Ο Ethan Hawke νιώθει ιδιαίτερο θαυμασμό για την κόρη του, Maya και φροντίζει να το εκφράζει δημοσίως με κάθε τρόπο.

Όπως ο ίδιος  δήλωσε πρόσφατα, «νιώθω μεγάλη τιμή που η Maya είναι κόρη μου και είμαι ακόμη "σοκαρισμένος" από την επιτυχία που έχει κάνει στο Hollywood». Έχοντας παίξει στην τρίτη σεζόν της αμερικανικής σειράς, Stranger Things, αλλά και στην ταινία Κάποτε στο Hollywood του Quentin Tarantino, η ίδια έχει διαπρέψει από νωρίς στα κινηματογραφικά δρώμενα. 

jenny.gr

Όπως προσθέτει ο διάσημος ηθοποιός: «Είναι μία από τις μεγαλύτερες τιμές της ζωής μου. από τότε που ήταν παιδί, ήξερα ότι είναι ταλαντούχα και θα γινόταν καλλιτέχνης. Γεμίζει με ενδιαφέρον τη ζωή μου και μου δίνει καθημερινά το κίνητρο για να προσπαθώ να είμαι το πρότυπο που θα ήθελε να έχει για πατέρα».

Ο Hawke έχει δύο παιδιά, τη Maya και τον 17χρονο Levon με την πρώην του, Uma Thurman, αλλά και δύο κόρες, τη 12χρονη Clementine και την 9χρονη Indiana, που έχει αποκτήσει με τη γυναίκα του, Ryan Shawhughes. 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ mariam_tito_hassan

Πηγή φωτογραφίας: gettyimages

Δείτε ακόμη: Η φυσική ομορφιά της κόρης του Ethan Hawke και της Uma Thurman είναι η έμπνευσή μας για σήμερα 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.