CELEBRITIES

«Επαναστάτης χωρίς στέμμα»: O πρίγκιπας Harry φιγουράρει στους δρόμους του Λονδίνου σαν James Dean


The Jennettes

16 Ιανουαρίου 2020

«Επαναστάτης χωρίς στέμμα»: O πρίγκιπας Harry φιγουράρει στους δρόμους του Λονδίνου σαν James Dean

Μετά την ανακοίνωση του Harry και της Meghan Markle να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, ένας καλλιτέχνης στο Λονδίνο κάνει street art και δημιουργεί τοιχογραφίες- graffiti με ισχυρές δόσεις χιούμορ και έμμεσης ειρωνείας, εμπνευσμένος από τον πρίγκιπα Harry.

«Επαναστάτης χωρίς στέμμα».

Ο Pegasus εμπνεύστηκε από την απόφαση του ζευγαριού Harry και Meghan να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, κάνοντας μία νέα μορφή τέχνης στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Shoreditch του Λονδίνου.

Βαφτίζοντας το έργο του «Rebel without a crown», δηλαδή «Επαναστάτης χωρίς στέμμα», ο καλλιτέχνης Pegasus σχεδίασε τον πρίγκιπα Harry, παρομοιάζοντάς τον με τον έφηβο, Jim Stark, που είχε υποδυθεί ο James Dean στην πιο διάσημη ταινία του, Επαναστάτης χωρίς αιτία το 1955.

Όπως δηλώνει ο ίδιος ο καλλιτέχνης, «Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Harry κάνει επανάσταση απέναντι στο Παλάτι.

Αρκεί να ανατρέξει κανείς σε στιγμές από το bachelor του ενός εκατομμυρίου και πιο πίσω».

Ο Pegasus, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Chris Turner έχει δημοσιεύσει στο Instagram στιγμιότυπα από τον τρόπο που σχεδίασε τον επαναστάτη ήρωα του, καθώς και το εικαστικό αποτέλεσμα της βασιλικής του έμπνευσης. 

Δείτε ακόμα: Ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry θα εμφανιστούν στη ταινία Star Wars 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.