CELEBRITIES

Ο Σταύρος Νιάρχος παντρεύεται τη Dasha Zhukova- Ο πολυτελής γάμος στο St. Moritz της Ελβετίας


The Jennettes

17 Ιανουαρίου 2020

Ο Σταύρος Νιάρχος παντρεύεται τη Dasha Zhukova- Ο πολυτελής γάμος στο St. Moritz της Ελβετίας

Ο Σταύρος Νιάρχος βρίσκεται από τη Δευτέρα μαζί με την αγαπημένη του, Dasha Zhukova στο St. Moritz της Ελβετίας, προκειμένου να τελεστεί ο πολυτελής γάμος τους το σαββατοκύριακο. 

Μπορεί ο πολιτικός τους γάμος να έγινε τον περασμένο Οκτώβριο στη Γαλλία, αλλά οι δυο τους, που γνωρίζονται πάνω από μια δεκαετία κι έγιναν ζευγάρι το 2018, αποφάσισαν να πάνε στο St Moritz για τα διαδικαστικά τις επίσημης γαμήλιας τελετής. 

Το διάσημο ζευγάρι έφτασε στο εντυπωσιακό θέρετρο με τζετ, όπου στη συνέχεια μεταβιβάστηκε σε ένα συλλεκτικό αυτοκίνητο που αποτελεί αντίκα με αξία που εκτιμάται μεταξύ 30.000 και 78.000 λιρών. 

Ο γάμος τους υπολογίζεται ότι θα κοστίσει περίπου 5 εκατομμύρια λίρες ενώ ανάμεσα στους περίπου 500 καλεσμένους που θα παρευρεθούν στον γάμο, θα είναι και αρκετοί διάσημοι, όπως οι Gwyneth Paltrow, David Beckham, Liv Tyler, Karlie Kloss. 

Η λαμπερή τελετή θα γίνει στο κτίριο του δημαρχείου του St. Moritz ενώ μετά θα ακολουθήσει δεξίωση στο πεντάστερο ξενοδοχείο Kulm St. Moritz Hotel, το οποίο ανήκει στην οικογένεια Νιάρχου. 

Η 38χρονη Ρωσίδα συλλέκτρια έργων τέχνης και πρώην σύζυγος του επιχειρηματία Roman Abramovich με τον 34χρονο Έλληνα δισεκατομμυριούχο, που στο παρελθόν είχε σχέση με την Paris Hilton, αναμένεται να κάνουν έναν από τους πιο λαμπερούς και επιτυχημένους γάμους της χρονιάς. 

Δείτε ακόμη: Το φόρεμα της Cate Blanchett μοιάζει με μπλοκ ζωγραφικής και έχει ελληνική υπογραφή

 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ madameei

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.