CELEBRITIES

Η ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισάβετ - Όσα αλλάζουν για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle


The Jennettes

18 Ιανουαρίου 2020

Η ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισάβετ - Όσα αλλάζουν για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle

Η βασίλισσα Ελισάβετ και το παλάτι του Buckingham γνωστοποίησαν την απόφασή τους για το μέλλον του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle μετά την παραίτηση του ζευγαριού από τα βασιλικά του καθήκοντα.

Σύμφωνα με το παλάτι του Buckingham, το ζευγάρι δεν θα εκπροσωπεί τη βασίλισσα, δεν θα χρησιμοποιεί τον τίτλο «αυτού υψηλότητα», ούτε θα λαμβάνει χρήματα από το δημόσιο ταμείο για βασιλικά καθήκοντα. Επίσης, απαιτείται να αποσυρθεί από τις επίσημες στρατιωτικές θέσεις, που συμπεριλαμβάνονται μέσα στα βασιλικά καθήκοντα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισάβετ, «Μετά από αρκετούς μήνες σκέψεων και περαιτέρω εκτενείς συζητήσεις, είμαι ικανοποιημένη που βρήκαμε έναν εποικοδομητικό και υποστηρικτικό τρόπο για να προχωρήσει ο εγγονός μου και η οικογένειά του. Ο Harry, η Meghan και ο Archie θα είναι πάντα πολύ αγαπημένα μέλη της οικογένειάς μου. Αναγνωρίζω τις προκλήσεις που έχουν βιώσει ως συνέπεια της έντονης προσοχής τα τελευταία δύο χρόνια και υποστηρίζω την επιθυμία τους για μια πιο ανεξάρτητη ζωή. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την αφοσιωμένη δουλειά τους σε αυτή τη χώρα, την Κοινοπολιτεία και αλλού και είμαι ιδιαίτερα υπερήφανη για το πώς η Meghan ενσωματώθηκε γρήγορα με την οικογένεια. Ελπίδα όλης της οικογένειάς μου είναι η σημερινή ανακοίνωση να τους επιτρέψει να αρχίσουν να χτίζουν μια ευτυχισμένη και ήρεμη νέα ζωή».

Η συμφωνία του παλατιού με τον Χάρι και τη Meghan Markle αναμένεται να εφαρμοστεί από την άνοιξη του 2020.

Δείτε ακόμη: Critic's Choice Awards 2020

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.