CELEBRITIES

«Team Big» ή «Team Aidan»; Όσα αποκάλυψε η «Carrie», Sarah Jessica Parker


The Jennettes

24 Ιανουαρίου 2020

«Team Big»  ή  «Team Aidan»; Όσα αποκάλυψε η «Carrie», Sarah Jessica Parker

Η Sarah Jessica Parker απάντησε σε μια μεγάλη ερώτηση των fans της σειράς "Sex and the City".

Η 54χρονη ηθοποιός - η οποία υποδύθηκε την Carrie Bradshaw στη σειρά - ρωτήθηκε αν προτιμά "Team Aidan" (John Corbett) ή "Team Big" (Chris Noth). "Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό με βάζει σε μια τρομερά δύσκολη θέση", δήλωσε η Parker στην εκπομπή "The Bradshaw Boys".

"Υπάρχει μια πολύ γρήγορη και απλή απάντηση. Πρέπει να είμαι "Team Big"... Υποθέτω, μόνο και μόνο επειδή δεν μπορείς να πεις μια ιστορία τόσο μακρά και όχι με τον πιο συνηθισμένο τρόπο. Και αγαπώ τον Chris Noth τόσο πολύ και αισθάνθηκα υπέροχα που κατέληξε σε αυτό το σενάριο ο Michael Patrick. Αγαπώ τόσο πολύ τον John Corbett και αγαπούσα τον Aidan. Μου άρεσε ο Aidan ", συνέχισε.

"Το καλύτερο και των δύο κόσμων έχει να κάνει με το ότι είναι τέλειοι και οι δύο. Έτσι νιώθω σαν να έχω και τις δύο ομάδες. "Η Sarah Jessica Parker πρόσθεσε: "Τελικά, η Carrie θα έπρεπε να είχε καταλήξει με τον Big, αλλά ήταν μια χαρά να και η περιπέτειά της πριν καταλήξει σε αυτόν".

Δείτε ακόμη:BEST DRESSED SAG AWARDS 2020

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.