CELEBRITIES

Το συναισθηματικό ξέσπασμα της Ellen Degeneres για τον χαμό του Kobe Bryant


The Jennettes

29 Ιανουαρίου 2020

Το συναισθηματικό ξέσπασμα της Ellen Degeneres για τον χαμό του Kobe Bryant

Ξεκινώντας με έναν μονόλογο την εκπομπή της προς τη μνήμη του Kobe Bryant, η Ellen DeGeneres δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της για την απώλεια του αγαπημένου θρύλου του NBA.

Με αφορμή το τραγικό γεγονός που συγκλόνισε τον κόσμο, η τηλεπαρουσιάστρια έκανε ένα ανοιχτό κάλεσμα ώστε να ζούμε και να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή.

Όπως η ίδια ανέφερε, «Η ζωή είναι μικρή και εύθραυστη. Δεν ξέρουμε πόσες φορές θα γιορτάσουμε τα γενέθλιά μας. Δεν χρειάζεται να έχουμε γενέθλια για να γιορτάσουμε. Γιορτάστε τη ζωή», είπε με φωνή που τρεμοέπαιζε.

«Αν δεν έχετε πει σε κάποιον ότι τον αγαπάτε, κάντε το τώρα. Πείτε στους ανθρώπους σας ότι τους αγαπάτε. Τηλεφωνήστε σε όσους θέλετε, στους φίλους σας. Στείλτε τους μήνυμα. Αγκαλιάστε τους. Φιλήστε τους. Είμαι τόσο τυχερή που έχω μια σύζυγο που με αγαπάει τόσο πολύ, παρότι δεν έχω Grammy», δήλωσε η ίδια, προσπαθώντας να ελαφρύνει λίγο το κλίμα για να μη «λυγίσει».

Δείτε ακόμη: Beauty Favorites: Meghan Markle 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.